Loveee Kızlar gebelik testi aldım eşim işten gelirken getiricek testi sabah erken saatlerde aç karnına mi yapmalıyım yoksa saatin hiç bir önemi yok mu bilgilendirirseniz çok sevinirim 🤍🤲
Loveee busraninprofili tamam çok teşekkür ederim yarını beklemem gerekiyor o zaman 😊 ama içimden bir ses yok diyo boşuna umut ettim sanırım normalde 5 gün olna adetim 1 geç geldi ve üç gün sürdü
Loveee uraz_ve_annesi- şöyle anlatayım normalde 5 gün sürerdi adetim bu ay 1 gün geç oldu ve sadece 3 gün sürdü şaşırdım burda yazınca hamile olabilecegimi böyle hamile kalanlar olduğunu yazınca arkadaşlar bende merakımı gidermek için yapicam testi umudum yok ama denemekten zarar çıkmaz diye düşündüm
Yenianne66 Loveee kıyamam benim gibi bende adet oldum ama yine de acaba mı kalıyor da bi sen yap bakalım varsa bende denerim 😅
Ajdbddbsnan Gebelik testi sabah aksam farketmiyo yani ben aksm yapmistim cikti suan 24 hafta 4 gunluguz kizimla 2nci gebeligim
Loveee Ajdbddbsnan maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤍 benim durumun biraz farklı oyuzden sabah mi akşam mi yapsam diye kararsız kaldım normalde 5 gün sürerdi adetim ama bu ay 1 gün geç oldu ve sadece 3 gün sürdü oyuzden olmama ihtimali daha yüksek oyuzden merak ettim
Loveee Ajdbddbsnan ben iki yıllık evliyim ve hiç gebelik yaşamadım oyuzden tereddüt ettim ama yinede testi yapicam kaybetmek biseyim yok her sonuca hazırım artik
Loveee Tgcccc tamam canım çok teşekkür ederim adet oldum 1 gün geç gördüm ama sadece 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi oyuzden merakımı gidermek için yapicam testi umudum pek yok
Loveee Zln2152 amin Allah razı olsun canım ama olmama ihtimali yüksek o zaman eşim gelir gelmez yapayım testi
Loveee Mervecimmmm amin Allah razı olsun ama şunu söylemek istiyorum ben bu ay 1 gün geç adet oldum ama sadece 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi burda yazılanlara bakarak hamile olabilecegimi söyledi kizlar ondan yapmak istiyorum testi
Zeyyyy1236 Loveee adetin geciktiyse saatin hiç bir önemi yok canım ben akşam yapmıştım ve çift çizgiyi gördüm şuan 14 haftalık olduk çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu🙏🏻🥰
Loveee Zeyyyy1236 maşallah Allah bağışlasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤍 ama benim durumum biraz farklı oyuzden tereddüt ettim ben bu ay 1 gün geç adet oldum ama sadece 3 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi adetim
Basakozbek Ben erken gebelik testini akşam saatlerinde yapmıştım sabah ilk idrarı beklememiştim doğru çıktı 🤗 zaten eczacıya da sormuştum hangi saatte yaparsan yap farketmez demişti
Zln2152 Loveee adetiniz kaç gün gecikti? Eğer çok istediğiniz bir gebelikse umarım vardır gönlünüzce olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤗❤️