Mutlulugummm Kızlar 6 haftalik hamileyim bugün sağ kasigim aşırı ağrıyor karnımda oyle neden olabilir makinadan çamaşırları aşmak için çıkardım asmaya götürürken biraz ağırdı bebeğime bsey olmusmudur çok korkuyorum ilk gebeligim😣😣😢😢
Yalinn8 Mutlulugummm diger arkadasin dediği gibi ilk 3 ay riskli olabilecek hareketleri yapmayin,sonrasinda gidisata gore bakarsiniz, rahminiz artik baska bi olusumda zorlamayin, kanama ya da dayanilmaz bi agri yoksa sıkıntılı bise olduğunu sanmiyorum
Yalinn8 Mutlulugummm yapacagin ya da kendini zorlayacagin hic bi eylem kotu bi sonuca degmez, artik can tasiyosun, daha ozenli daha dikkatli olmak lazim, zorlama kendini lutfen,ilk 3 ayi atlatinca biraz daha rahatlayacaksın zaten😊
Emelsefa Canım hiç bi iş yapma ben yaptım temizlik adet kanaması gibi kan geldi sonra pişman oldum ben de 6 haftalık hamileyim sol kasığım da ağrı var benim de uyurken bile ağrı yapıyor takım kafana hiç bş iş yapma lütfen ilk gebeliğin bş de benim gibi daha tehlikeki
Mutlulugummm Emelsefa korkuyorum hiç olmazdı böyle daha ağır şeyler kaldırdım ilk zamnlar allahim korusun😢😢😭
Mutlulugummm Yalinn8 bsey olmaz dini saat 4 gbi astim çamaşırları kanama hemenmi oluyo sonra da olabiliyomu
Handsomebaby Kanaman yoksa birşey olmaz.Birde normal o ağrılar kramplar rahim büyüyor.Birde adet sancısı her ay oluyor aynı günler.Tabii yine de ağır işler yapma ama bir çamaşır sepetindende birşey olmaz merak etme.30 haftalık hamileyim ilk günden beri 2 yaşındaki bebeğim hep kucağımda mecburen .Üzülme yani yine de dikkatli ol.