Fatime07 esma-21 amin İnşallah Allah razı olsun canım 🙏🏻 cümlemiz sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize🤲🏻💕
Bebekdelisi Fatime07 @Portakalcicegi bana dua edermisiniz yine hayırlı haber olsun 30u göreyim dr gidiyorum❤️💜
Fatime07 Bebekdelisi kontrole gidiyorsun değil mi hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım rabbim yardımcın olsun inşallah göreceksin dualarım seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Portakalcicegi Bebekdelisi canım şimdi görüyorum yazdığını, okudum aşağıda da 30 u görürüz demiş de mi ohh şükürler olsun sende stres yapma ki rahatlıkla gelin 30a. 30 dan sonrasıda gelirr İnşallahh
Fatime07 Bebekdelisi korkma canım Allah’ın izni ile inşallah bir şey olmaz sen dikkat ettin elınden gelenı yaptın güzle düşün inşallah güzel olsun 🙏🏻🙏🏻
Bebekdelisi Fatime07 sancı cıkmadı cnm açılma aynı enfeksiyon bar az ıdrarda antıbıyotık verdı bole sorunsuz okursa 30 görür dedi
Fatime07 Bebekdelisi çok sevındım canım böyle devam dinlemeye istırahat etmeye bol bol su iç enfeksiyon içinde inşallah benim içime doğuyor sen 30. Haftayı da gececeksın inanıyorum Allah’ın izni ile 🙏🏻
Bebekdelisi Fatime07 inşallah canım benım cok korkuyorum ama Rabbım büyüktür 30 dna sonra eger sorunsuz gelırsek gün gün gidicem dedi
Bebekdelisi Portakalcicegi boyle güzel giderse görürüz dedı cnm sonra gungun mesela 3 günde bir gitti kadar gideriz dedı
Portakalcicegi Bebekdelisi şuan kaç haftan kalmıştı 30 a ? Benim doktorumda 34 son ondan sonra 1 gün kalsa bize kâr demişti, 30 dan sonra bir bakmışsın 34 te oluvermiş
Bebekdelisi Portakalcicegi ay ınsallah canım keske oraya gelebilsem 28+3 bugun 11 gün var tam hatta 10 diyim kuzum dayanırmı inşallah diyorum ama içim tuhaf buruk
Portakalcicegi Bebekdelisi Dayanır dayanır canım Allah’ın izni ile ama sennde bu dönemde cok stres yapmaman lazım, yatmana devam et Yemene içmene dikkat ett aynı sekilde, bak işe yarıyor demekki
Bebekdelisi Fatime07 yok cnaım tahlıller almıstı zaten ıdrar kültür vs yanmamda artınca sonuçlar doğrultusunda basladı
Fatime07 Bebekdelisi antibiyotik ve bol su ile geçer canım enfeksiyonun maalesef gebelikte çok sık oluyor
Fatime07 Kızlar sağ taraftaki bebek ara ara böyle ritmik nabız atar gibi hareket ediyor dışardan da belli oluyor bu hıçkırık mı oluyor sizin başınıza geldi mi bu durum
Nazo2 Fatime07 bende ikiz hamileyim 35+3 haftalığız senin dediğin gibi bende de oluyor hıçkırıyor bebiş
Fatime07 Nazo2 su son bir haftadır oluyor ister istemez korktum biraz araştırdım hıçkırık dıyordu demek normal ☺️