Fatmas0790 Slm kızlar 15+2 haftalık ikiz hamileyim bir gün oluyor kafama rahim kısalığı olursa diye takıyorum Bir gün ya bebeklerimin kalbi durursa diye takıyorum sizin aklınıza gelen olumsuz düşüncelerden nasıl kurtuluyorsunuz
Fatime07 Fatmas0790 canım ben de hep o korku ile 30. Haftaya geldim artık bir ara yoruldum düşünmekten rabbime bıraktım her şey inan olacağına varıyor öyle düşün bol dua et ben öyle rahatladım teselli oldum korkularımla Allah’a sığınarak basa çıktım
Qnl Fatmas0790 dua ederek :) kü bnm riskli bi hamileliğin var hiç bişi yokken bu kadar kurma bebeklere zarar
Bebekdelisi Fatmas0790 bneım hatama sen düşme sorun yokken taktım kurdum dr aradım derken kötüyü çağırdım aman diyim allahım büyük o en güzel vekıl tadını cıkar
Paramedik16 Fatmas0790 düşünmemeye çalışıyorum bende 22 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim hareketlerini hissedince insan daha rahat oluyor tabi çok şükür herşey yolunda şimdilik rabbime emanetler 🤲🏻
Fatmas0790 Fatime07 bende her daraldığımda Allah’a dua ediyorum 7 yıl sonunda mucizelerime hamile olunca birde bir kanama yaşadım kafama geliyor bazen kötü düşünceler Allah evlatlarımızı zamanında sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin
Asyabuse Yok öyle bir çare balım sağıma dönüyorum bir felaket aklıma geliyor soluma dönüyorum başka felaket 😬 22+6 dayım çok şükür artık hareketlerini hissediyorum da bi tık içim rahatlıyor ama rahim kısalığı ihtimali valla içimi yiyo
Melike_nur53 Fatmas0790 inşirah suresini oku kendine canım rabbim ferahlık verir içine sürekli dilinde olsun 🥰
Sevvl Fatmas0790 onları hepımız yaşadık canım ikiz olunca kötü bakanlar oluyor kötü düşünenler bende öyle böyle 19 haftaya geldim biraz daha rahatladım kafana takma sadece dua er😍
sutlaacc Fatmas0790 ay aynı ben. Sonra aklıma onları gördüğüm an geliyor ultrasonda .diyorum Allahım bana iki mucize verdi iyi düşüneyim hissetmesinler diyorum varlıklarına şükrediyorum kucağıma aldığım günü hayal ediyorum😇🙏🏻