eser77 Merhaba arkadaşlar Ben 14 haftalık oldum cumartesi kontrolum var acaba cinsiyeti belli olurmu acaba 🤔
Viloo eser77 merhaba ben 13.haftadayım oğlum olcak inşallah sizinde gönlünüze göre sağlıklı bir evlat olsun..
NASILASK eser77 canım bende 14 haftalıgım doktor 15den önce söylemiyoruz dedi ama tabi doktordan doktora degişiyor ☺️
33NAZ eser77 ben 14 haftalıkken altan baktırdım :) net kız çıktı :) hiç uğraşamazdım kararsız kalmakla acaba değişicek mi yok belli değil :) git alttan baktır hiç uğraşma şak diye öğren
Sura2 Bende 13 haftalığım kontolümü 1 hafta geriye attım sırf cinsiyet öğrenebilmek için. Söylemiyoruz mantığı nedir ya görüyorsan söylersin bu kadar basit yani 😬
Sura2 Kızlar birde haberiniz olsun muayeneden sonra 10 gün içinde aynı doktora muayeneye veya kontrole giderseniz ücret almıyolarmış haberiniz olsun eğer benim 14 haftalık cinsiyet belli olmazsa 10 gün içinde bidaha gidicem. Bende yeni öğrendim her hastanede geçerliymiş SGK Nın uygulamasıymış.
Tugba91 kızlar bana doktorum 15.haftada cinsiyeti ögrenmeye gelin demisti tam 12.haftaya girdigimiz gün gittik belli olur mu diye olmaz dedi ama bakti yüzde seksen kız dedi kız geç gösteriyo diyolar acikcasi biseyde gormedi kemik yapisi dedi cinsel ograni da düz duruyo dedi sasirdik esim kiz istiyodu cok sevindi ama bu kadar erken ögrenen oldu mu isim düsünmeye basladik ama degisebilir diyolar,15.haftada gidicez bakalim tekrar
Haticeozturk Tugba91 banada ilk o aylarda öyle demisdi ama sonraki gittiğimde erkek dedi yüzde doksan değişmez eminim dedi ama ilkinde kıza benziyo yapısına bakılırsa demisdi ama yüzdelik dilim belirtmedi
Caglabadis 12. Haftamdayım doktorum kız gibi ama bakalım bidahakine kesinleşir dedi bende şaşırdım bu kadar erken cinsiyet söylemesine
Tugba91 Caglabadis aynen canim ilk cocugum hic farketmez ama birine prof yuzde 99kiz demis 12.haftada sonradan degismis o yüxden bende emin olamadim
Devran 11+4 te öğrendim oğluşumu şuan 13+4 üm Gösterirse öğrenirsiniz ama genelde erkek çocuk erken belli oluyomuş diye duymuştum 😬