2Meyve- Arkadaşlar ben burda yazan 1200 TL yi PTT den gidip nakit şekilde aldım ama orda 850 TL yazan ne sizce ?
Seda3309 2Meyve- eğer önceden 850 alıyosan şimdi 1200 olmuş zam yaptılar yani ben ptt den çekmiyorum e devlet üzerinden ibanıma aktarıyorum ben normalde 450 alıyordum geçen ay 850 yaptılar bende de aynı şekilde alt kısımda 450 yazıyo🙄
2Meyve- Seda3309 hm yok hayır ben onceden yardım parası almiyordum , eşim askerde olduğu için başvuru yapıldı hükümet konağında ilk yardım paramı aldım hatta 1200 TL orda yazanı onun dışında ne önceden nede şuanda 850 TL almadim
2Meyve- taze_anne79 ben önceden hiç yardım parası almadım ki , ilk yardım parası 1200 TL aldım . Eşim askerde olduğu için başvuruldu daha yeni aldım 1200 tlyide
taze_anne79 2Meyve- valla bilemedim canım önceden çıkmış desem önceki en yüksek 650 idi galiba şimdi en düşük 850 olmuş senin ki de 1200 olarak güncellenmiş herhalde
123esr_ Bu yardım ne için veriliyor arkadaşlar şartları neler bende kiradayım kiramız arttı sadece eşim çalışıyor ben hamileyim doğalgazı şimdiden ara ara açıyoruz bende kansızlık çok yüksek olduğu için ben neyden yararlanabilirim evime katkı için ?
Karacam Yardım paranız 850 lik tutar üzerinden değerlendirilmiştir şimdi arttığı için size 1200 vermişler artmasaydı 850 den işlem görecekti onu alacaktınız sanırım bu yüzden böyle yazıyo