Meliateach Kızlar suana kadar hangi vitamın takviyelerini kullandnz kalsiyum magnezyum önerisi yaparmsnz soktorum kalsıyum vermıyor magnezyum veryor ben ıstıyorm kı hepsı olsun
2022bebeki Meliateach Doktorunuz vermiyorsa muhakkak bir bildiği vardır. 29. Haftamda başladım ben magnezyum, kalsiyum icerikli bir vitamine
Mervecimmmm Meliateach Folik asitten sonra multivitamin kullanmaya başladım bir de demir ilacı kullanıyorum başka bir vitamin vermedi doktor
Ays19Ays Meliateach oceana bakabilirsinçz ben bütün takviyelerini kullanıyorum doktoruma da göstermiştim kullanabilirsin dedi içeriği çok iyi dediginiz gibi hepsi var. Ama lütfen doktorunuza danışın 🤗
Perperik Benim doktorumda ilaç kullanmamı önermiyor şuana kadar sadece magnezyum verdi çok fazla ağrım var diye 18. Haftadayız
melikedelibas @Meliateach Ben multivitamin demir eksikligim cok oldugu icin demir ilaci ve magnezyum kullaniyorum 21.haftadayim 16 dan beri kullaniyorum ama doktorum gerek gordugu icin kullaniyorum agriniz kasilmalariniz varsa soyleyin doktorunuz magnezyum baslar
Mervetnl Yine de doktorunuzu dinleyin isterseniz, her gebeye her ilaç yada takviye uygun değil 😇 Doz olarak fazla gelebilir. Ve size veya bebeğe zarar verebilir 😊
elabs Meliateach benim değerlerim iyi olduğu için doktor multivitamin vermedi sadece devit3 kullanıyorum. Belki değerlern iyidir o yüzden vermemiştir doktorun. İyi bişey bence bu :)