Burcuuuuu Dolap almak istiyrium trendyolda aynı dolap 300 daha fazla birdan sipariş edip memnun kalan var mı acaba
Ahuum Burcuuuuu beyaz bi dolabı var haftasonu kardeşim evine almış 6 bin küsür bide 5 bin küsür olan bayıldım taş gibiydi. Ablamda yatak odasını ordan aldı cok memnun
Zmraemr Burcuuuuu bulunduğunuz ilde vivence şubesi varsa oradan da güvenilir şekilde sipariş verebiliyorsunuz
Daisy0000 Burcuuuuu Ben 3 sene önce oturuma odama tv ünitesi aldım , 380tl ye almıştım, salonada başka bir mağazadan 6-7 bin liralık bir tv ünitesi aldım ,380e vivenceden aldığımı daha çok seviyorum hem kaliteli hem çok güzel 🥰
Burcuuuuu Happycatt internetten mi aldınız sipariş verdiniz ya şunu merak.edoyorum artık herşeyden korkar olduk trendyoldaki dolaplarla.cogu aynı sahte sayfa değildir heralde dimi
Happycatt Burcuuuuu evet internetten aldım yok hayır aynısı geldi birebir gidip mağazadan da sipariş oluşturabiliyorsunuz 💋
Happycatt cansualisa köşem takımı aldım canım şuan hastanedeyim evde değilim ☹️ TV ünitesi de sipariş edecem oradan
cansualisa Kızlar 3 lü varsa koltuğunuz resim olarak atarsanız sevinirim artılarınııı eksileriniiii bir tane ihtiyacım var almam gerek tşk🌺