Aysenur_2 Kızlar doğalgaz destek ödemesine başvurmuştum onaylanmış. Yan tarafında ödemeniz hazır yazıyor ama PTT ödemelerine bakınca görünmüyor bu yardımdan faydalananlar yazabilir mi nerden alıcam parayı ve her ay yatcak mı bilgisi olan varsa yazabilir mi
Minibebe Aysenur_2 ödemenizi devlet size vermiyor siz faturanızı götürüyorsun onlar o paradan düşüyorlar
Minibebe Aysenur_2 Ve ödeme her ay deil size yatan kadar mesela 800 yattiysa siz 800 kullanabiliyorsunuz
Aysenur_2 Eylemmmm e devlette aile destek paketine başvurdum orda seçenek var zaten doğalgaz desteği diye abone numaramı falan yazdım onaylanmış
Aysenur_2 Minibebe aa öyle mi bende her ay yatıyor sanmıştım 450 1150 arasıymış o zaman azda yatabilir
cansualisa Minibebe kuzum bişi sorucammm mesela bakiye kaldı onu en yapıyorlar 2 kere mi veriyorlar bu yardımı arkadaşıma çıktı benimde bilgim yok
Minibebe cansualisa Yatan parayı her faturasında kullanabilir mesela fatura 300 geldi sizin para 800 300 ondan düşüyor 500 kaliyo daha diğer ay 400 geldi paranız 100 kalıyor öyle ayy anlatabildim mu ki🤭🤭
Aysenur_2 Minibebe ay öyle de saçmaymış bazılarına 200 falan yatmış o zaman tek faturada kullanılır. İnşallah biraz fazla yatsa bari z😅