Burcudgn İkili test sonucuma göre amniyosenteze yönlendirdiler.ben çok korkuyorum.hiç olan varmı?yaşım 37 olduğu için değerler oranına göre yapılıyormuş.benim durumumda varmı?
dolunay_6 Burcudgn ben yaptırdım 7 hafta önce işinin ehli yaparsa ve yaptırmanız gerekliyse çok da olumsuz yorumları duymayın ama doktor çok çok önemli iyi bir perinatolog olması gerekli
sudamlasi Burcudgn genetik problemden dolayı amniyosentez yaptırdım iki defa bi sıkıntı yaşamadım sormak istediğin ne varsa sorabilirsin
Burcudgn sudamlasi iki defa neden yaptırdınız.iğneden sonra bebeğin suyu bir miktar iki gün geliyormuş
Burcudgn Amniyosentez dışında prenetal test varmış.daha maliyetli dediler .down sendromu için istediler.zeynep kamilde yapılıyormu bu test.benim arkadaşım amniyosentezden sonra bebeğini kaybetti.kalp kapakçıkta üfürüm olup olmadığı doğumdan sonra belli oluyormuş.inşallah Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bizlere
dolunay_6 Burcudgn evet nifty testi tabi pahalı biraz bu test dediğim gibi amniyosentezi yapan kişi iyiyse uzmansa yaptırım bu arada su falan da geri gelmiyor bende olmadı tehlikeli bişey şükür
sudamlasi Burcudgn talasemi taşıyıcısıyız eşimle bu yüzden yaptırdık. Sıvı alındıktan sonra geri gelmiyor kim dedi bunu😳
Azrasare Bende yaptırdım canım çapa da . Yarım saat felan sürdü öyle canın acımıyor sonuçlarım temiz çıktı çok şükür kızım şuan iki yaşında . 18 haftalıkken yaptırmıştım . Toksoplazman için tedavi görüyordum o sebeple yaptırdım .
sudamlasi Burcudgn yok canım ya baya sallamış bunu diyen. Yeter ki doktorun çok iyi olsun sonra zaten dikkat etmen gereken şeyler oluyo. İlk 10 gün içinde düşük olursa amniyosenteze bağlıdır. Ama bu işlem eskisi kadar korkunç ve riskli değil.