Edafmo Bunu yaşamış ya da bunu planlayan hamişler var mı??? Fiyatlar çok çok arttığı için benim de ufak ufak düşündüğüm bişey ama nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorum 😥
NurrrH Edafmo arkadaşım 2-3 gün önce aniden suyu gelince doğum başladığı için direk devlete gitmişti. Gebelik boyunca hep özel takipliydi. Gayet memnun kalmış.
Tugceasel21 Edafmo bende oyleyim hem ozel hem devlet takipliyim ilk dogumumu da devlette yaptim suan 2.ye hamileyim onuda devlette dogum yapcam
Edafmo NurrrH bazıları önceden takipli olmak gerekiyor yoksa almıyorlar doğuma falan dedi de öncesinde kontrole gitmek gerekir mş acaba
Edafmo Tugceasel21 yani bir problem olmuyor. Mesela ben bugin 23+6 dayım. Devlette kontrole gitsem kabul ederler beni ve takip etmeyi
mrvak Edafmo doğum baslarsa almak zorunda yoksa sevk etmek zorunda bakmıyorum deme şansı yok o esnada ☺️
Fh2512 Edafmo evet bazı devlet hastaneleri takipli hastası olmadığı için sıkıntı çıkarabiliyor doğumda. Bende hem özel hem devlet takipliyim doğumu devlette yapmak istiyorum çünkü.
Edafmo Fh2512 ben şuan 23+6 dayım. Şeker testi yapıldıktan sonra devlette de bir yandan takipli olmak istiyorum. Ayım ileride olmasına rağmen kabul edilir miyim takip için