incinur0102 Kızlar merhabalar,bu ikinci hamileliğim ama ilk hamileligimde deseyi ne zaman gördüm hic hatırlamıyorum ,sanki bı anda oldu bitti😂 ondan sizlere de sormak istiyorum,siz kaçıncı haftada nasıl gormustunüz.Betam 2317 ama hala gorulmedi
Kayaozge incinur0102 İlk gittiğim de 6 haftalıktı o zaman görmüştük 😌ama doktorum yedinci hafta da daha net belli olur bir hafta sonra tekrar gel dedi bir hafta sonra tekrar gittim daha net gördük çok şükür
Bahar2210 incinur0102 beta 4000binin üstüne çıktığında çağırmıştı doktorum kese ozman guzkuktu 4 +4 haftalikti
en_guzel_emanetlerim incinur0102 beta 3000 üzerine çıktığında alttan muayenede görünüyor bazen biraz daha ilerlemesini bekleyin benimde ikinci gebeliğim ilk kızımda 7 8 haftalikken kese bebek kalp atışı duyuldu direk bu bebeğimde 5+1 kese bebek göründü pazartesi günü kalp atışı için gidicez
incinur0102 Kayaozge benimde sat a göre 5+2 inşallah bizde bıan önce görür sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻
incinur0102 Bahar2210 Bahar2210 benim pazartesi günü bakıldı gözükmemisti Perşembe bidaha gel dedi bu sefer gözükür inşallah 🤲🏻
incinur0102 en_guzel_emanetlerim en_guzel_emanetlerim bugün randevum var içimdeki duygular çok karışık ya görmezsekndiye çok korkuyorum ya
Melinayinannesi en_guzel_emanetlerim insallah oyle olur ya 6+3te gittigimde sadece kese gorundu bebek yoktu 1 haftadir agliyorum
Kayaozge incinur0102 Altı haftalıkken görmezseniz bile korkmayın olur mu çünkü doktorum dedi ki bebek ve kese en net yedinci hafta da belli olur dedi. İnşallah gittiğiniz de görürsünüz 🦋
little-baby incinur0102 benim 4+4 de keseyi gördük ama ilk kontrolümdü belki kan birikintisidir kan tahliline bakalım dedi onda da Betam 2038 çıktı tanı keseyi gördük ama emin olamadigimiz için kan testi verdik oda pozitif çıktı 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi
incinur0102 little-baby bende cuma günü öğrendim bugün kontrolüm var, 5+2 oldum ultrason da gözükmemisti bugün vajinal bakilicak bugün,dua görelim
Susamcik01 kubraselcuk o zaman baktırmadık canım 12. Gün baktırdık transfer sonrası 500 çıktı ama doktorum kafasında hesapladı 1700 falan olması gerekiyor gözükür kesen dedi ki gözüktü de
ilkanneyim06 incinur0102 evet doğru söylüyosun heyecan basıyo adamı allahtan ben 2. Ayımın bitisinde öğrendim gerci 14 haftadan sonra falan böyle nasıl geçtiğini hiç anlamadım çünkü kendimi hamile gibi hissetmedim ilk başlarda işte uykudur bulantıdır vs vücuda bi haller oluyo sonrası muazzam az sabır 🫠🫠🫠