Prenses34_annesi enguzlhayalm_13 kızlar birazda cilveli olurlar belli etmezler hemen kendilerini ama çıkınca da tam çıkarlar 🤣
Beybeybi Mayaknyazli hayir sanmam bunye meselesi benim 4 gebeligim birtek ilk kizimda cikti oburleri belli olana kadar dogurdum 😂
Mayaknyazli Beybeybi ola bilir canim her hamilelikte ayni olmuyor. bende oyle oldu diye yazdim. Şu an 3 cu hamileliyim ve daha 16 haftada belli oluyor dişaridan bakinca. Digerlerinde oyle cabuk olmadi😍😍😍
SerraveAnnesii Benim 19 20. Haftada yavaştan çıkmaya başlamıştı. Herkesin bir olmaz yani iç karnı geniş olur bazılarının. Burda bir komşum vardı 9 ay hiç karnı yoktu öyle doğurdu
Mello29 enguzlhayalm_13 Bizler Allahin şanslı kullariyiz canim sana o kadar söyliyim 23. Haftadayim göbegim azcik büyüdü ama bu haliyle bile yatmak kalkmak zor gelmeye başladı hele bir de büyürken gerim gerim gerilmesi var dik duramiyor insan bebegim sağlıklı oldugu sürece kücük göbekli olmak mükemmel bir sey
ilkbebekim enguzlhayalm_13 28 30a kadar hamile olduğumu kimse anlamıyordu… hiç karnım çıkmadı, kotlarımı bile giymeye devam ettim sonra bir anda çıktı zaten :) herkesin bünyesi farklı ben 24teyken göbeğim yoktu 12 haftalık arkadaşımın göbeği benimkinden daha büyüktü…
bademli_puding enguzlhayalm_13 ben neredeyse üç aylık oldum karnım çıktı yani o biraz yapıyla ilgili dert etme 🥰