Tufutufu Yani tam olarak ne zaman bebek bir gün boyunca hareket etmezse korkmalıyız? Hareket derken bide sürekli sabah akşam bi hareket mi olması lazım… günde 1 kere olsa oluyor mu?
Ahuum Tufutufu 25 den başlıyor. 26 bitiyor şimdi tam düzene girdi. 23 de falan ıkı üç gün hareketsiz kalmıştı çok korkmuştum
MSultann Tufutufu Canım benim ilk hamileligim 22. Haftadan sonra hissetmeye başladım. Bazen çok hareketli bazen hareket sıfır. Onlarda uyuyor sonuçta kanımızda. Yemeklerden sonra, tatlı yedikten sonra, geceleri genelde hissediyorsun hereketleri.
Tufutufu Ahuum bende dünden beri hareket hissetmiyorum sanki eminde olamıyorum moralim çok bozuk 23+6 haftalığım :(
Tufutufu MSultann benim bi bu saatlerde birde özellikle akşam saatlerinde hissediyordum ama nedense dünden beri sanki çok hissetmiyorum. Moralim bozuk biraz :(
Ahuum Tufutufu bende öle oldu cok agladım sabah sağlıkocagına git de 3 gündür hareket etmiyor hemen bakıyor gebe izlem . Kalp atışını dinletir için rahat eder aynı haftada benımde oldu
MSultann Tufutufu Sen stress yaptıkça hissetmezsin canım. Bende post açmıştım hissetmiyorum felan diye ama uyuyorlar minnoşlar. Birde yorgun bir gün geçirdimse içerde bayılıyor oda heralde. Sıkıntı etme ben hissedeceginden eminim. Al önüne meyveni aç güzel Bi dizi, film keyifle izle bak tepki verir. 2 gün hissetmediğim oldu benim hiç. Şimdi biraz dur be yawrum biraz dur diye söylemiyorum 😘💐