mertveannesi2211 Tgcozr arada adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum çömelerek ev temizliyorum sıcak duş alıp belime iyice tutup üstüne yürüyüş yapıyorum olan ağrım geçiyor anlamadım hicbirsey yapmasam daha iyi sanki 😅
mertveannesi2211 asooooo evet aynen öyle birde benim 32 den beri sancım çıkıyordu nst de iki defa hastanede erken doğum riski ile yatmis biriyim çocuğum benle dalga geçiyor resmen 😂😂
Esyusil Tgcozr 35-36 da sancı çıkıyorken doktorun endişelenmesi ve son haftada sancı filan çıkmaması durumun özeti
Enfey Bende 39+6 ama hala bekliyorum ilk hamileliğimde 41+6 da suni sancıyla doğurdum kızımı oğlumda çok bekletecek sanırım 🙃
12Kbra12_ Tgcozr iki gun sonra 39 oluyoruz ama belirti yok dun kontroldeydik 3700 dedi kilosuna haftaya 4 olursa sezeryanla alırım dedi pazartesi tekrar gitcem artık hareketleri sertlesti baya 2 haftadır çıkan sancılar kesti karnımın ici ağrıyo resmen 🥴
Tgcozr Meryem ana otu aldım. Merdiven çıkmaya başladım orda baskı ve ağrıdan başka bir şey yok:( birde cinsiyetler nedir
mertveannesi2211 Tgcozr erkek benimki Meryem Ana otu almak için çarşıya gittim geçen gün bir onu almadan dönmüşüm