CmreKsidar AzraFarah doktorunuzun kaç haftalık olduğunu söylemiş olması lazım bana normal mi gibi geldi bir daha gittiğinizde detaylı sorarsınız içinizi rahat tutun☺️
Ahuum AzraFarah 16 da 150 grdı gayet normal demişti önden gidiyor dedi. Simdi 27 haftalığım tam gününe geriledi. İleride gitmesi çok sorun değil geriden gelmesi sorun . Diyet yap biraz o zaman bile geriler .
AzraFarah Ahuum biraz da ondan endişe ediyorum,şeker falan olunca da bebek iri oluyormuş,bende şeker mi var acaba diye düşünmeye başladım. Kızımda şeker ölçümü yapılmadı,çok kilolu değildim,şimdide çok kilo almadım ama yine de endişe ediyorum
Iremdemr Papatyarslan kaç kilo aldınız ben baya aldım ondan olabilir doktor diyet demedi ama diyete başlayayım olmazsa
Birmelekannedi CmreKsidar benim bebeğime 15+4 de 10 cm dedi sizinkine göre kısa kalmış bı sorun mu acaba ya doktor hici bişi demedi kısa fln diye ama merak ettim
CmreKsidar Birmelekannedi aslında Burda bunları paylaşmak doğru değil sanırım insan ister istemez kıyaslayıp üzülüyor. Eğer bir problem olsaydı doktorunuz söylerdi bence bisey demediyse sıkıntı yoktur üzülmeyin. Cünkü bende bir kaç kişinin yorumunu kıyaslayıp acaba bebeğim iyi gelişti mi dedim ama doktorum gelişimi iyi bi problem yok dediği için içim rahat her bebek bir değil ki ☺️
Bbilim118 AzraFarah canım daha 16-17 haftalık bebeğin kilosu için endişe etmek çok boşa bence şuan zayıf bile demiş olsa endişe edecek bi durum değil büyüdükçe haftan ilerledikçe dikkat edip bakman daha doğru olur senin için daha çok minik bebeğin yeni gelişiyo haftasıda ultrasonda ne çıkarsa odur basen bazı bebekler 1-2 hafta önden yada geriden gelebiliyo onada doktorlar normal diyo zaten korkma hiç
Kayramomm AzraFarah canım hiç endişe etme bendede aynı bir hafta önden gidiyor hemen hemen aynıyız bende 17 haftalık hamileyim ultrason da 1 hafta önden gidiyor endiselenme bebeğin boyu ve kilosu gayet iyi durumda gidiyor
Gkceko Ben 25 haftalık hamileyim 1 kg bebeğim 🙈🙈 maşallah haftasından ileriden gidiyor 😍 korkmanı gerektirecek bir durum yok ❤️
Maysaamoms5 AzraFarah kuzum ben suan 16+5 haftalığım 16+2 de gittim 154 gram boyu 12 cm normal dedi bana doktorum gayet iyi dedi kilosu
Ahuum AzraFarah şeker ölçümü yaptır derim ben yaptırdım insülin kullanıyorum. Şekere kadar diyet yaparsan ozamanda geriler
Eylb_ AzraFarah önemli olan önce son adet tarihinize göre olan haftanız daha sonra da ultrason ölçümlerinde uyumlu olduğu haftadır. Tahmininize göre diye bir hafta belirlenmiyor maalesef. Bir terslik olursa mutlaka doktorunuz söyler her çocuğun gelişimi farklıdır 🙏🏼🌸 bence sizin değerlerinizde çok değil gibi 🙏🏼 sadece sat a göre önden gidiyor