Harunnazli Detaylı ultrasona aç mı gidilir tokmu saçma gelebilir belki sizlere ama daha önceki kontrolün birinde çocuk aç karnını doyurda gel demişti doktor aynı şeyi yaşamak istemiyorum o yüzden sordum
YaseminBatrk Harunnazli tok git ve hatta mümkünse çikolata muz böyle hareket ettirecek şeyler ye. Şifa olsun
HavvaSonmez03 Harunnazli Açı toku bilmem ama mutlaka tatlı bişeyler ye de git canım 😊 ultrasonda bebeğin aç olduğunu nası görebildi acaba 😳
MinnieMouse HavvaSonmez03 çünkü aç olunca bebek hareketsiz oluyor. Normalde de hareketsiz mi yoksa açlıktan mı diye görmek için tok gel der doktor 🥰
Harunnazli MinnieMouse evet bazen yapılacak testlere göre de söylüyorlar aç yada tok diye ama bana birsey denmedi bende merak ettim daha önce gittiğimde parmak emiyor aç demişti doktor karnımı doyurup 1 saat içinde tekrar girdiğimde parmağı ağzında değildi bazen bebeklerde genetik de olabiliyormuş bu durum
Harunnazli Dilaraa23 benim de 21+3 sabah gidecem o zamana verdiler banada 19 ve 24 haftaları arasında giriliyor denmişti