Aydanozen81 Ben 22.haftada öğrendim devlette bir türlü olması özelde kesinleşti henüz bilmiyorum cinsiyet partisi olsun yazarım ❤️
Suheda_4406resul Benimennembirmelek bugüne kadar sabretmissin zaten artık dogurunca görürsün doya doya bakarsın bebisine😍❤️
Karelinannesi Endiseliannecik yorumları okumadım ama en erken ben öğrendim galiba 😅 11 haftalıkken bacak arası netti ama yinede alışveriş yapmadık 13. Haftada gittik tekrar kesinleşti erkek olduğu 🥲
Gezgin01 Minikbiannede ay sormayın ya bebeğin gistermesi ile alakalı bir durum değil benim ki devlet doktorları söylemedi
sedamom00 Endiseliannecik 11 haftalıkken kız dedi şuan 15 haftalığım dünde aynı kız dedi değişir mi bilmiyorum doktorum pek emin değil gibi 😬😬
Endiseliannecik elifcicek_07 genetik testte cikiyor mu canim bende kan pihtilamasi icin test verdim sonuc bekliyorum onda cikar mi
elifcicek_07 Endiseliannecik yok bu onda çıkmaz o sizin genetik yapınıza bakan testler. Bu fetal DNA diyorlar anne kanından bebeğin DNA sına ulaşıp çıkartıyorlar orda belli oluyor
Bkmcnkr Endiseliannecik 12. Haftada doktor tahmin etti ama aynı gün fetal DNA testi yaptırdım. 1 hafta sonra yani 13. Haftada cinsiyet netleşti
Ernurr 13 haftalıkken kıza benziyor dedi bacak arasında bir şey görünmüyordu yanılma payı olabilir dedi,bir ay sonra gelin dedi gittik kesin kız dedi.