Sevgi18 mzlfe batın Araz Ayaz Efe Yasir Aybars Atlas Ege Egemen Aslan Ömer Doruk Bizimde oglumuz olacak ama netlestiremiyoruz
prensesannesi_2227 mzlfe ben erkek olursa cihad koycam cennet kapısı demek rıdvan da guzel oda cennet kapısındakı bekcı melek anlamımda
Emir_kerem-58 Asaf, Kerem, Poyraz, Kuzey, Ensar, Miran, Bulut,Eymen,Aras aklıma gelenler..benim de oğlum olacak ama isim konusunda biz de netlestiremedik🙈belki size fikir olur diye yazmak istedim.
Brck0303 Emir_kerem-58 Asaf Eymen kerem bu isimler etrafımda var isim çocuğu etkiler diye düşünüyorum ben sizi bilemem fikrimi söylüyorum Bu isimdeki çocuklar çok yaramaz oluyor alaf dinlemezler kolay kolay Ensar ismindeki çocuk çok inat istediği olana kadar asla susmuyor Aras ismindeki çocuklar da nerede gorduysem akıllı uslu sakın oluyor Ben ikiz olursa Umay Uraz koyarım demiştim rabbim kız nasip etti Umay Sare olacak oğlum olsaydı Uraz ve yanına bı isim olacaktı fikir olsun urazda güzel isim
Emir_kerem-58 Kızım olsa benim de isim hazırdı Ecem Neva diyorduk. Rabbim 2.cocugumu da erkek nasip etti. Sagliklica kucagimiza alırız inşallah hepimiz. Teşekkür ederim az önce yazdıklarımız için mutlaka aklımda bulundurcam.
Sevgi18 mzlfe benim begendigimi esim begenmiyo esimin begendigni ben begenmiyorum ajsjjd Aybars koycakdık vazgectik şuan Dorukdayız
mzlfe Sevgi18 bizde sürekli değiştiriyoruz şuan aybarsı düşünmedim değil 😀 ama sabaha fikrim değişmezse tabi 😀