Kucuk_melegim Kızlar gebelik şekerinde boyle birsey varmidir 24 haftalıkken şeker yuklemesiyle bakıldı ama zamanla çıkma olasılığı varmidir aceba yinede yediklerime dikkatmi etmem lazm
Ellia Kucuk_melegim canım ben çok tatlı seven biri değilim ama bende çıktı şeker genel de karbonhidrat tüketildiğinde çıkıyor beyaz un pirinç makarna vs gibi istersen ,ezcaneden şeker testi al istersen her gün kontrol için yap kendin ve ya sağlık ocağına git arada yaptır .
Neslisahhh Kucuk_melegim sonradan çıkabilir. Doktora gidip açlık tokluk değerlerimize baktirabilirsiniz ya da bi seker ölçüm cihazı alıp kendiniz evde bakabilirsiniz yemekten sonraları.
Kucuk_melegim Pengu bi arkadaş söyledi çünkü bana yinede dikkat et yediğine sonradan cikabiliyo dedj doktora sormuştum bikere cikmaz dedi ama nebilym sizlere sormak istedim birde
FNS Bende seker yuklemesi yaptirdim sojuclarim guzel cikti ama o haftadan sonra tatli yememde bir artis gozlemluyorum vucut ihtiyac mi duyuyor napiyor anlamiyorum ama umarim sonradan cikmiyordur yasayan varsa cevap versede ogrensek
Kucuk_melegim FNS evet bende oyle tatli yiyorm ediyorum bi yandan halen içim rahat değil aceba sonradan cikarmi diyorum
Kucuk_melegim FNS idrarin kokuyor mu benim idrarim kokuyor enfeksiyon yok sekerde yok ama o koku hic gitmedi
Kucuk_melegim Ellia şeker testi yapıldı bisey çıkmadı ama sonradan cikabiliyor mu sağlık ocağına gitsem ac karnina mi baktirmam lazm kanima eczaneden ne diye Alicam testi ne olarak soylicem
Ellia Kucuk_melegim evet aç karnına bir önceki akşam saat 10 dan sonra birsey yememen lazım ya o gün de öyle yaparsın , ezcaneden de şeker test kiti diye alabilirsin belki sağlık ocağına söylersen yardımcı olabilirler canım .
Ellia Kucuk_melegim valla bana direk aç karnına baktılar sadece ama ben yükleme yaptırdım için sen aç verdikten sonra söyle tokluk şekerime de bakar mısınız diye tamam derse birseyler yiyip 1saat sonra verirsin tokluk şekerini de canım
Kucuk_melegim Neslisahhh 4 hafta once yaptirdim şeker testi ve şeker çıkmadı bende şimdi oyle aklima takildi şekerli şeyler yiyorum ya aceba cikarmi