Annesininportakali53 Kızlar sizde benim gibimisiniz bir sebebi var mı normal mi anlamadım 37+4 haftaligiz tam 4 gündür uyku problemim var uykum var ama uyuyamıyorum tam 2.5 saattir yataktayım tekme yemiyorum şuan bir sorunum yok ama uyuyamıyorum 🤣
HamdiyeDmr Annesininportakali53 37+5 bende 4 gündür gece 0 uyku sağa sola döneniyorum ağrım var sabah da yarım sat ancak uyuyorum o da beni sarhoş gibi yapıyor şişiyorum
Nz27 Annesininportakali53 senle her pstta varız daha önce de konustuk 37+6 38 oldum bugun uyku sıfır teknw hareker cok canım yanıyor cok sivri hareketleei oluyor uyuyamıyırım zaten yatakda dön dön yanlarım batıyor artık agrımaya basladı
Sehnazs5 Annesininportakali53 inanın 1 aydır aynıyım uyku kelimesinin u su yok gece uykularım firar zaten berbat haldeyim 🤦🏽♀️
Annesininportakali53 Elfsndkl erkek kızla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bütün gün tekmelemedwn iki dk hareket edemeyen insanım aşırı hareketli ama şuan sakinledi ona rağmen sebepsiz yere gözümden uyku akarken uyuyamiyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Elfsndkl Annesininportakali53 heyecandan da uyumuyo olabilirsin hemen her an doğum olacak psikolojiside uyutmuyo
Muhammedatike1 Annesininportakali53 ben suan 38+6 hamileliğin 5inci ayından beri uyuyamıyırum cok zor uyuyorm ama gündüz gel gör 5dk kestrswm dahi sanki bütn gece hic kalkmadan uyumus gbi hissedyorum😅
Annesininportakali53 HamdiyeDmr ay neden böyle ki anlamadım dogum psikolojisi desem bende yok valla benden rahatı var mı bilmiyorum shshd🤣 kalktım yemek yiyorum bu saatte belki ondandir
Muhammedatike1 Nisa2017 bende alıştm ztn diyprm ama kaynanamla anneme diyprm doğsn hayırlısyla bi siz iki gün bakb ben full uyucam diyom😂
Nz27 Bende dogmasnı hayırla vaktinde umud ediyorum ama zorlanıyırım artık göbegimdeb hareketlerinden hic durmuyor şıan bile karnımsa bişilee oluyor uyusun diye dua ediyorum :))