melisatasayar1 38+0 geçmeyen sırt ağrısı son aylarda dahada çok arttı artık ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum 😔
Zykbrkty melisatasayar1 bendede durum aynı oturup ağlayasım geliyor oturamıyorum yatamıyorum son 9 günümüz kaldı allahım sağ sağlim bi an önce gelsin istiyorum
Nurinan melisatasayar1 38+3 bel ağrısından geberiyorum ayriyeten karnıma da vuruyor 5 dkkda bir tuvalete gidiyorum 🤦🏻♀️ 2 gün önce çatı muayenesi oldum dün kanlı sümüksü akintim geldi şuan bile ağrı çekiyorum bugün yarın dogururum sanırım 😬🥲
melisatasayar1 Zykbrkty Banada pazartesiye gün verdiler ama bugün alalım dede kabul edeceğim 😔 uykular şimdiden haram oldu sabaha kadar sırt ağrısından sinir krizi geçiyorum sabah 5,5 gibi uykuya dalabiliyorum 😔 çok zor
ilkanneyim06 23 haftalığım göğüslerim o kadar büyüdü ki babannemin göğüslere benzedi benimde boynumu belimi sırtımı o büküyor acaba 30 haftadan sonra neler yaşıycam
Muhammedatike1 ilkanneyim06 göğüslern sorunu etme incelşer benmde öykeydi ilk basta mazeret günlerin yine şişmeye devam edcek ama iniyor sonradan suan da bel fıtıgı gbi olmusum ben ve ayaklarmda varisler cıkmıs okdr agrılar varki bide uyuyamıyorsn gram Allah herkesn yardımcısı olsun herkese sağlklkı bi şeklde evlatlarımızk kucagmıza alabilmeyi nasıp etsn🤲🏻
melisatasayar1 ilkanneyim06 Sırt ağrın artmaz inşallah yoksa uykusuz gecelere hazır ol bebiş gelmeden daha
ilkanneyim06 Muhammedatike1 amin allah herkese yarım etsin Gerçekten inicek mi bu göğüsler ilk hamileliğim ya sanki hep böyle kalacakmıs gibi korkuyorum
Muhammedatike1 ilkanneyim06 yok korkma inicekler bide ztn emzir cocgnu doğdktan sonra 8ay boyunca zYflamnada yardmcı olur emzirmek
Zeynep_yaman Benimde doğuma,5 gün kaldı ama bu saatlerde belim çatlıyor uykumdan ediyor resmen tarifsiz bir acı
melisatasayar1 Zeynep_yaman Kesnlikleee katılıyorum bende pazartesi nasipse doğuracağımmm bu çok kötü bir ağrı ve gece vurması uykusuzluk 🤦🏼♀️
melisatasayar1 Nurinan Seninnn doğumm gelmişşşş tek nefeste kolaylıkla doğur inşallahhhh 🙏🏻 Ben sezeryan olacağım pazartesi günüüü nomal yapamayacağım 🥹🤦🏼♀️
Nurinan melisatasayar1 ayy sende sağlıcakla al inşallah kucağına kuzum heyecan veriyor her geçen günüm💙💃🏻
ilkanneyim06 melisatasayar1 şimdilik göğüslerim beni öldürüyo bir kaç haftaya karnım daha büyüdüğünde napıcamm ☹️
ilkanneyim06 Zeynep_yaman ben 17 haftalıktan beri korkumdan yatmıyorum bişi olurda vicdan azabından ölürüm diye