Aysegulflz Mamayl bende 13 güzel gidiyor işte ama hala sık tuvalete kalkiyorum akıntı cinsiyet meraki daha birçok şey cinsiyet ogrendinmu sen canim
Mhk Aysegulflz sık tuvalet olayı bende de var 1 bardak su içsem hemen tuvalete 😀 cinsiyet bizimde hala belli değil 15.haftamda kontrolüm var ama erkenden gitsem mi diye çok düşünüyorum 🤔😀
Aysegulflz Mhk ben yarin gidiyorum belli olurmu acaba ikili test için gidicem cinsiyeti sorucam sonradan degisirmi acaba
origin7 Merhaba ikili taramada erkeğe benziyor dedi doktorum ama aynı anda ne ben söyledim ne sen duydun da dedi 😂 daha çok erkenmiş Merak içindeyim gerçekten... Belirtiler sık idrara çıkma, sivilce 😢
Mhk Aysegulflz ben ikili test yaptırmadım tahminde olsa yaz merakla bekliyorum gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin rabbim 🤗
Aysegulflz Mhk bizim burdaki ultrason cihazı cinsiyeti 18 . Haftada belli ediyormuş çok moralim bozuldu imkanım olsa Eskişehire gidicem ama işte 😯😕bu aralar yok
Mhk Aysegulflz ben bugün dayanamadım gittim 13+1 ve doktor kız dedi hatta yüzde verirmisiniz değişir mi dedim valla değişirse ben bile şoka uğrarır çok net kız dedi 😍😀
Mamayl Bende bu hafta gidicem cinsiyet de görürüz dedi bakalım bilmiyorum ☺ İkili tarama yapılacak birde o konuda endişeliyim 😰