dilos011 Nuray1ilayda kaç haftalık acaba birde aşermeniz nasıldı birde kalp atışı kaçtı acaba lütfen cevap verirseniz sevinirim adınıza Çok mutlu oldum 🥰
Aysesen19 Nuray1ilayda gözünüz Aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza 🙏🥰 benim asıl merak ettiğim burda hiç cinsiyet tahmini aldınız mı birilerinden yani bildiler mi 😅
Nuray1ilayda dilos011 canim asermem çok olmadı eski li biseyler yemek isterdim ilk canim can erik çekti
Nuray1ilayda Bebeto1 kız gibi dedi ama kesin demedi hareket halinde gostermiyo demişti 14 haftalıktan gitmiştim o zaman gostermedi bende kan testiyle öğrendim canim
dilos011 Nuray1ilayda kan testi dediğin ne tam olarak üstte sorular sormuştum ama hiç birine. Cevap alamadım 🥺🥺
dilos011 Nuray1ilayda bende öyle eksi şeyler turşu limon yiyesim geliyor ve yiyorum bakalım ne olacak cuma günü randevum var normalde Ama Erken galiba dimi. Cinsiyet İçin 11 haftalık olmuş oluyir
Minik_annee Nuray1ilayda inşallah bende bir hafta sonra 16 olucam belli olur belki hastaneye giderken çikolata tarzı şeyler yediniz mi