Herkese merhabalar ☺️ Doğum yapalı bugün tam bir hafta oldu. 40+2 de doğum yaptım. Onun öncesinde gelişim geriliği vs gibi şeylerden dolayı çok stresli günler yaşadım. Ama hepsi geçti çok şükür minik kızımı kollarıma alınca , rabbim herkese evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 Gelelim hikayeme , bu ikinci gebeliğimdi. İlk doğumum bende çok büyük travmalar bıraktı . Aynı hastanede doğum yapmamayı düşünüyordum ama yine orda yaptım doğumumu, Kayseri şehir hastenesinde. Pazartesi gecesi sabaha kadar karın ağrısı çektim. Doğum sancısına benzemiyordu . Regl ağrısı gibiydi, sabaha karşı afedersiniz ishal oldum . Sabah olunca da o ağrılar gitti . He bu ishal ağrısıymış demek ki dedim 😅 o gün gündüzde hiçbir şeyim yoktu. Salı gecesi de çok rahat uyudum. Hatta annem sabah 8 de gelip kontrol etti var mı bir şey diye yok dedim. Sonra eşim geldi sabah işten , o geldikten sonra ara ara yine karın ağrısı başladı ama bu sefer diğerinden farkı ağrılar ara da bir kesiliyordu. Sonra yine afedersiniz ishal oldum. Ama ağrılar yine devam etti sabah 8,30 da başlamış oldu sancılar . 9,30 da sıcak duş aldım . Hala devam etti sancılarım . Sonra birden sıklaşmaya başladı 5 dakika da bir girdi. Evdekileri uyandırdım . Sancılarım daha da artmaya başladı artık duramıyordum . Hemen hazırlandık zaten çantalarım hazırdı . Çorabımı bile zor giydim o kadar şiddetlendi sancılar. Hemen yola çıktık hastane 15 dakika sürüyor. Ablama dedimki arabada abla ben doğuracam herhalde inşallah arabada doğurmam dedim 😅 hastaneye vardık hemen acilden giriş yaptık. Ben acile daldım resmen sıra falan zaten bekletemezdim . Heme açıklığa baktı ebe
‘8 cm’ dedi. ben nasıl seviniyorum kalkıp halay çekecektim vallahi , ilk doğum zor olunca 😅 hemen apar topar nst ye bağladılar 1 dakika sonra hemen çıkardılar. Direkt doğumhameye çıkardılar . Pantolonumu çıkardım sadece üstümdekilerle Hemen çatala aldı ebe şalım bile bozulmadı😅 ebe suyumu patlattı üç ıkınma ile pamuk kızıma kavuştum çok şükür . Evden çıkmamla doğum yapmam sadece yarım saat sürdü. Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 Epey bi şok etkisi bıraktı bende her şeyin bu kadar hızlı gelişmesi . Üzerinden bir hafta geçti bile. Kızım doğum günümde doğdu , rabbimin en güzel hediyesiydi bana ☺️