duyguogretmen61 Anakuzusu Asya, İlim, Meva, Mihra, Gökçe, Bilge, Eslem, Bigem, Özüm, Leya beğendiğim isimler.🌸
Nurr_22_22 Anakuzusu biz tuana ismini koyucaz hem çevrede pek yok hem anlamı güzel ama Buğlem deniz Zeynep asel isimleri de güzel 🌸
ilaydaaltann_ Anakuzusu Benim çocukluk hayalim hep dolunaydı. Ama malesef gene koyamiyorum çünkü büyüdükçe saçma geldi bana da. Neyse eşimle ortak karar alarak Alya koymaya karar verdik. Ama ahseni de istiyordum son karar Alya dedik
Kdr-knck123 Bende 38 haftadayım daha yeni karar verdim isim kızıma .Nida olcak adı.Allah’ın izniyle inşallah 🙏🏻 Herkes sağlıkla huzurla mutlulukla alsın kuzularını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Havisinannesi2023 Kader yağmur rüveyda masal ecemsu aren nehir ada deniz ela ecrin gibi birçok isim var suan aklıma gelenler💐
Tugbaaa34 Serra koymak istiyorum bende hemde anlamı çok güzel bolluk bereket mutluluk demek hemde Kuran’da geçiyor.Yanina isim ekleyip eklememeye karar veremedim
1humeyra Bizde menese ve feryal ismi arasında gidip geliyoruz 🥺 Menese : Hz.Yusuf’un kızının ismi ve hüznü unutturan Feryal : Gözleri ışık saçan güzel kız