Nazlynarly Sanırım normal doğmayacak bu çocuk zorla alacaklar 😔 hiç gelesi Yok ne bi ağrı ne bi sancı ? Var mı böyle olan
Dua Nazlynarly 39+1 ben de aynı açıklık yumuşama var hatta son kontrolde yüzünü bile dönmüştü kanalda ama sancım yok işte 😐 biranda gelecek heralde sancı 🤷♀️
arbustoo kas açma germe hareketleri yap hafiften ne heyecanlısındır şimdi sen çok güzel bir doğum geçirirsin umarım
Nazlynarly arbustoo neler yapıyorum gün içinde bir bilsen 😔 merdiven inip çıkmalar yürüyüşler ama Yok sanırım 41 haftayı tam dolduracak ☺️ Teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ☺️
Kbrali Beeen 39+3üm bnde bel ağrılarım oluyor arada ama sancı fln vurmuyor 😏 merakla bekliyoruz bakalım
Nazlynarly Dua bende ne açılma ne yumuşama var 😔 dediğin gibi bir anda olacak herhalde bakalım hangimiz önce olacak ☺️
Dua FerdaElmaBilen ben hergün duş alıyorum açılma olsun sancı gelsin diye ama sanırım çok da etkisi yok ☺️ Belki de bizim yapacağımız bi şey yoktur vakti zamanı gelince çıkacaklar 🤭
Dua FerdaElmaBilen oluyor bende de hele yürüyünce vajina ve kuyruk sokumuna bi ağırlık biniyor oturmak bile zor oluyor iyice aşağı indi bebişler demekki