Ezonunannesi16 Leyla54581 ağrılarim filan var ama idare ediyoruz 35. haftamdayim hazırlık temizlik filan derken zaman geciyo 🙂
sahin17 Leyla54581 34+4deyim ve tam göbek deliği çevrem sızım sızım sızlıyor🤦🏻♀️ yatarken göğüslerimin arası uyuşuyor kemiklerim sızlıyor, ay artık dayanamıycam galibaaa😂😂
Der_0 Leyla54581 35+3 ara ara adet sancıları gibi yoklayıp gidiyoruz 🥰🥰 mide yanması ve el ayak uyuşması dışında bir problem yok çok şükür
enesayazmoom Leyla54581 hiç güzel geçmez hafta sonundan beri adet sancilarim var ayakta durunca bebek baskı yapıyor yürüyemiyorum 😒😔 sırtlarım ağrıyor midem yanıyor…
Leyla54581 Ezonunannesi16 bende bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirdim.. heycanla zamanın gecmesini bekliyorum 🙈
Leyla54581 cennetahaa 32. Haftada gitmiştim en son kontrole 2048 kiloydu şuan kaç kilo oldu bilmiyorum 🙈 sağlıklı olsunda kilo her türlü alınır insaAllah 🤍
Fatmaerturrk 35ım doktor 2700 dedı baskı yapıyp afet ağrısı gibi agrım 2 gundur gelıp yokluyor gidiyor
enesayazmoom sahin17 AA benim de göbek deligim sızlıyor neden acaba birde bazen içerideki kordon u mu çekiyor bilmiyorum karnımın içinde bir ağrı oluşuyor.? Sizin de öyle mi 34+3 haftaligiz bizde
sahin17 enesayazmoom genelde hemen göbek deliğim be çevresinde oluyo, komple karın bölgemde yaşamadım
OOzii Leyla54581 35+2 eşyaları yıkamaya başladım bugün ütüsü kaldı papatyamin çantayı hazırlcam bide bu hafta içinde 🧿🥺😍 uyku problemim haric skinti yok şükür
AyseKA Leyla54581 35+2 yim. Doğum tarihimizi aldık. Bugün kıyafet yıkamaya başladım. Ütülenip çanta hazırlanacak.
Fatma4506 Cnnyldz Benim de eger sezaryen olmak zorunda kalirsa 12 Aralık isteyecegim. 12.12.22 olsun diye 🙈
Ezonunannesi16 Sadomazo860 valla bende iki günde bir yapıyorum tek başıma az az. diğer türlü her gün yapamıyorum yoruluyorum ağrım çok oluyo yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum. camlarimi annem gelip silecek filan öyle işte Allah’tan annem var. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Cnnyldz Fatma4506 o kadar heyecanlıyım ki , hiç farketmedim rakamların uyumunu 😆 insallah öncesinde doğmazda o gun doğururum 🤩 ve sizde doktorunuz onaylıyorsa o gün aldırın bebegi🥰
112Ece Havvakolay canım merhaba çift yumurta mı bide aralarında kaç hafta fark var kiloları kaç bende ikiz gebeyim 🥹
bsra-25 Leyla54581 35 haftalık olduk oğlumla kaburga acısı çok fazla canımı acıtıyor. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Birde karnımın içinde sağ tarafında toplanıyor karnım biranda taş gibi oluyor. Bel ağrısı oluyor ara sıra
Havvakolay 112Ece tek yumurta ikizi 🥰 aralarında hafta yok 100 g var en son 1900 biri 2000 birisiydi 😊