ayoLNolduYine Kızlar adetimi bekliyorum bitince yumurtlama takibi yapacağım, varmı kullandığınız gerçekten gösteren ovulasyon testi
Guzelanne56 ayoLNolduYine en guvenılır olan şey bence 2 günde bu cinsel ılıskı ovulasyon testı benı yanılttı testı yaptım yumurtlama gördüm dedım meğersem asıl yumurtlamam testten 10 gün sonra olmuş 2 günde bı ılıskıye gırsenız sansınız çok yüksek oluyor sperm 72 saat yaşıyor ıllakı denk geliyor
arirangg ayoLNolduYine Kesinlikle “Bir Gebenin Günlüğü” nü öneriyorum. 2 kez hamile kaldım o testle. Yumurtlama gününü tam gösteriyor. Bir de hassas bir test yumurta döllenecek kadar büyüdüğü zaman pozitif çıkıyor.
matematikcianneee ayoLNolduYine ben instagramdan birgebeningünlüğü sayfasından almıştım kendi markaları çok güvenilir sayfayı incelersen anlarsın canım yumurtlama günü ve takip eden 3 gün ilişki öneriyor bir de spermler bayat olmayacak yani adetin bitikten sonra iki güne bir ilişki yaşamaya devam etmeniz lazım yumurtlama olana kadar yumurtlama ve sonraki günleri değerlendirdikten sonra normal rutine dönmüştük ilk denemede de hamile kaldım
ayoLNolduYine Guzelanne56 2_3 aydır öyle deniyorum valla özellikle bu ay ve geçen ay düzenli ilişki oldu yinede tutmadı bide yumurta takip deniyim dedim ama kararsızım yinede güvenlik açısından
ayoLNolduYine Guzelanne56 bir çok kişi tavsiye ediyo ama gerçekten yumurtlama olan günleri gösteriyor mu acaba merak ediyorum valla en iyisi denemek
Guzelanne56 77Bebek35 17 kasım ilişki oldu ise 18 olmasın 19 olsun bır gun boş geçerek ben o şekilde gebe kalabıldım
matematikcianneee ayoLNolduYine ben Mayıs ayında 30 tanesini 120 liraya almıştım canım şu an kaç oldu bilmiyorum ama ocakta fiyatların güncelleneceğini paylaştılar en son
yanikkozaanne ayoLNolduYine minnak kurabiyeler sayfasından almıştım innovita marka 2.kez hamile.kaldim bu testlerle Biiznillah tabii.. Tavsiye ederim
ayoLNolduYine yanikkozaanne birgebeningünlüğü’nden sipariş verdim o yüzden sormak istedim yinede teşekkür ederim 😊
ayoLNolduYine matematikcianneee 165 aldım bende bugün 30 ovulasyon testini 2 hediye gebelik testi varmiş
matematikcianneee ayoLNolduYine evet iki gebelik testi vardı içinde maalesef artmış canım umarım ilk seferde faydasını görürsün Allah gönlüne göre hayırlısını versin