kbra19 Prenses34_annesi Google baktığım bir tane var birinde erkek birinde kız gösteriyor mesela onlar bile yanlış sanırsam 😀
Mekklc Bir de bıçak ve makas la bakılan var 😅 ben gebeyim şu an hem çin takviminde hem de bıçak makasta kız çıktı 😅 doğruluk payı ne kadar vardır bilemiyorum
hilalmami Mekklc dogru cıkanlar var yada denk geliyo bende makas bıcaktada çin takvimindede kız çıktı oğlum olucak o yüzden pek güvenmemek gerekiyo. Geçen biri maya takvimi yazmıştı ona baktıgımda erkek gözüküyo. Denk mi geldi doğru mu bilemiyorum :)
alyabebek23 Mekklc ben cin takvimine baktım erkek diyordu sonra 2 kere bıçak makas yaptık bıçağa oturdum ama kızım olcak 😂
Zln2152 Mekklc bende her ikisini yaptım erkek çıktı 😂 doğru değil mi bir ay sonra öğreniriz artık. Ama Çin takvimi benim ilk gebeliğimde doğru çıktı şimdi de doğru olur mu bilmiyorum 🤷♀️ 😂
Prenses34_annesi kbra19 belkide cnm inanmıyorum ya rabbim elini ayağını sağlığını sıhatini düzgün nasip etsin de kız erkek fark etmez 🥰
Mekklc kbra19 ohoo daha çok çok yeni 5+1 olarak gözüküyor şu an ama bilmiyorum daha doktora bile gitmedim 🤷🏻♀️ ilk gebeliğim düşük olmuştu onda da kız çıkmıştı 🤭
koohydal benim birinde kız birinde erkek çıkmıştı, ama farketmez kızda yok erkekte yok ilk bebişim ☺️
Mekklc hilalmami sırf eğlence olsun diye bakıyorum tabi 😅 maya takvimine de baktım orda erkek yazıyor 😅 bu sefer anneme kelle baktırcam genelde kelleden belli oluyormuş 🤷🏻♀️
hasretarenmila Çin takvimi die yazıyoruz google da bir sürü sitelerden çıkıyor her site ise farklı sonuçlar veriyor biri erken biri kız derken insan hangisi doğru sonuç veriyor bilemiyor 😂😂
Mekklc alyabebek23 😅 valla inşallah kalbimden geçen olur ne diyeyim bir erkek bir kız oluyor inanası gelmiyor insanın ama yapmaktan da geri kalmıyoruz 🤭