Aleynaduruu Kızlar doğumuma yaklaşık 1 ay kaldı. Epidural sezaryan olacağım. Ama ameliyat sırasında olcaklardan ve sonrasında olacak ağrılardan çok korkuyorum ağrılar kaç gün sürecek nasıl bir ağrı şekli bilgilendirir misiniz
MerveeD Aleynaduruu 6 ay once dogum yaptım. İlk 3 gun agrılı gecıyor sonrasında hafif ben 10. Gun tek basıma otobuse atlayıp dikiş aldırmaya gttım ne baş agrım oldu ne bel agrım ama omzum cok agrımıstı neden bilmiyorum
Karakaya38 Aleynaduruu bende sezaryan olmuştum dikiş degil yapıştırmaydı ilk bir kaç gün ayaga kalkarken sanki yaraya tuz basar gibi acışıp yürüdügüm an geçiyordu
Aleynaduruu Karakaya38 öyle mi 😔 birde karnını bastırıyolarmış sanırım ameliyattan sonra pis kanın atılması için o çok çok acı veriyomuş ondan da çok korkuyorum 🙈
Karakaya38 Aleynaduruu şimdi evet korkutmak istemem ama bende çok canım yanmıştı ama bir kaç saniye sonra geciyor oda haliyle yeni bir yara olunca acıyor haliyle
MerveeD Aleynaduruu bana oyle cok bastırmadılar bir kere bir bakayım şuraya dedı cok hafıf bastırdı tabıkıde can acıyor yalana gerek yok ama dedgım gbı 1 haftaya ınsallah toparlanırsınız