Kayramomm Kızlar Instagram da dikkat Bebek var , minicity,lolans diye uygun bebek kıyafetleri satan sayfalar var bu sayfalardan aranizda hiç alışveriş yapanlar var mı ürünleri nasıl bilginiz varsa yazar mısınız ?
KayraVeAnnesi_06 Kayramomm Minicity den daha önce yapmıştım . Sorun yaşamadım , kaliteli geldi ürünler
Elifinannesi97 Kayramomm lolons alışveriş sitesinden yaptım yeni doğan takım aldım Instagramim olmadığından sayfası var mı bilmiyorum uygun fiyatliydi ama
Burcuu105 Kayramomm minicity ve lolons un uygulamari var onları indirip ordan yaptim bense alışveriş hiç bir sorun yaşamadım birtek kalıpları çok dar mesela 0-3 ay yenidoğana anca olur şeklinde ona göre alışveriş yapın ☺️
Zmraemr Kayramomm bence öyle alın zaten 0-3 aylari uzun süre giyemeden büyüyorlar.0-3 aylıkları görerek mağazadan alabilirsiniz .Sitenin (minicity)yorumlarına da bakarsanız hep bu yönde yorumlar kalıplar için
Elifinannesi97 Kayramomm çok güzel geldi iki gün içinde kargoya verdiler 80 TL’ye aldığım takım nornakde 150tlye başka sitede beğenmiştim
Harunnazli Kayramomm ben enucuzbebekmarketten bebemer den birde akasya giyimden aldım normalde 100 tl üzeri olan 5li hastane Çıkışı akasya giyimde 35 tl çok uygun günlük giydirmek içinde gayet güzel ürünler tavsiye ederim aldım beğendim giyeceği günü bekliyorum 🥰
Petito35 Kayramomm minicityden çok yaptım güzeldi. lolonstan ilk defa alışveriş yaptım bugün geldi yeni doğan seti idare eder bence