Gozde Tugcegurayy endişelenme bebeğini de kendini de strese sokmadab sakince doktora görün. Aynısını geçen hafta yaşadım ne plesantada ne bebekte bir sorun göründü. Çok tuhaf ama nerden geldiği belli olmayan bir kanamaydı
Pinaryyim Tugcegurayy git hemen doktora bnden kahverengi gldi doktorum hmeen düşük tehlikesi dedi pembe renkli olan daha tehlikeliymiş bir görün derim 🙏🏽
persephone Ben de kıpkırmızı bi akıntı gelmişti akıntı değil hatta kanamaydı. Hemen doktora gittim düşük tehdidi dedi ve proluton depot iğneye başladım haftada bir. 3 hafta devam ettim iğnelere şükür şuan 15.haftadayım ve bebeğim de gayet sağlıklı. İhmal etmeden doktora gitmelisin.
durul Bende bugün tam 5 haftalığım, öğleden sonra pembe bir akıntı geldi, akşamda kahverengi akıntı ile çamaşırım kirlendi bir de karnım ağrıyor yarın ilk iş doktora gideceğim. Umarım ikimizinde bebişlerine bir sıkıntı olmaz 🙏🏻 Allah bebişlerimizi korusun
Gozde Tugcegurayy ayakta çalışmanın da etkisi olabilir tabi. Bu tip kanamalardan sonra uzanıp dinlenmek gerekiyor en az 2 gün. Rapor alma şansın varsa al mutlaka stresten uzak kal beslenmene de dikkat et canım bir de bol su içmek gerekiyor