Hilalrumturk 14.hafta da bebek hissedilir mi yaa ben bildiğin hissetmeye başladım 13 hafta dan beri yatıyorum böle derinden derinden minik minik hissediyorum olabilir demi
Sehersngl Hilalrumturk ben 15. Haftamdayım hissediyorum sanki hareket halinde tekme atıyor gibi ama dışarıdan hissedilmiyo tabi.
Melissadamla Hilalrumturk ben ilkinde de erken hissettim ikincide de hatta dokundurttuğum herkes cidden hareket ediyor dedi :)
Crescent96 İlk gebelikte imkansız genelde bağırsak hareketi oluyor hissedilen☺️ Gebelikte biraz daha erken hissediliyormuş ben 14. Haftadayım henuz hissetmedim☺️
Hilalrumturk Leilani kim ne derse desin bizden iyi bilemez hisseden biziz çünkü bosver ben kalıbımı basarım hissediyorum belli oldu mu cinsiyet iniz
2prensesannesiiii Hilalrumturk bende 12+2 yim 12+0 da bende bişey hissetmeye başladım hatta ilk hissettiğimde aloooovvv ne oluyor içerde dedim 😂😂😂 sonra hissettiğim yere elimi kattım sertlik hissettim çünkü karnımın diğer tarafları yumuşak geldi o sertliği hissettim elimi hafif bastırdığım için daha net hissettim yavru balık gibi yanı sürekliliği yok ama daha önce yaşamadım böyle bişeyi kasıklarda oluyor solda hissediyorum genelde minik minik 🥰
Hilalrumturk 2prensesannesiiii bende aynı şekilde 12 de de hissettim dediğin tarz şeyler kimse inanmıyor inanmayanlar hissetmeyenler biz hissedenler grubu oluruz 😆sırt üstü uyumuşum uyandım nasıl sertleşmiş kasilmis kasigim yok artık dedim bende ama oldu yani banada akşam yemin ederim hareket etti nasıl duygulandım küçük kelebegimmm
Hilalrumturk Valla ben ilk hamileligimde hatırlamıyorum ne zaman hissettiğimi ama bu sefer 2. Saf da değil kimse sonuçta bağırsak hareketi yada çocuk belli oluyo bütün gün kipirdiyo demiyorum zaten yattım elimi koydum o an oldu 1 2 dakika şok oldum tabiki