erkekanne34 Ay aynaya bakıyım çok morelim bozuldu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 18.haftada karnım çatlamış kilolu olarak hamile kaldım ama bu hafta da karın çatlakları oluşur mu ya 🥹
hunilimom erkekanne34 benim ilk gebelikte 16. Hafta da başlamıştı harita gibi olmuştum 2. De hiç catlamadim
iremyigit erkekanne34 valla biraz genetik bu işler her ne kadar krem kullanılırsa kullanılsın olmuyor yani ben 32. Haftamdayım aşağılardan çatladı bende zeytinyağı, kantaron yağı falan sürdüm ettim sonra saldım artık😅
Ecem95 erkekanne34 ben de kilolu hamile kaldım 17+1 deyim 3 gündür deli gibi karnım kaçınıyordu mideme kadar geçmişten 3-5 beyaz çizik çatlak izlerim var çünkü 27 kg vermiştim evlenmeden 2 sene önce spor ile evlendikten sonra hop 14 kg olarak aldım 1 buçuk senede üstünede hamile kaldım 😅 muhtemelen ben de çatlıyorum ama bünyeye bağlı çünkü cildim çok kuru ve hassas 🥹
Sarel Tamamen vücut yapısına bağlı bir şey bu. Vücudunuz çatlamaya meyilliyse bir şekilde çatlıyor, 8.haftada bile çatlayanlar var. Değilse de çatlamayabiliyor. Bir de hızlı kilo almak da etkili tabi
Skpln4660b Benim göbeğim de 20. Haftadan sonra çatlamaya başladı zeytinyağı falan kullandım ama tamamen vücut yapısı ile alâkalı çok büyüktü karnım yani özel bolgemin üstünden tütün göğüs altına Kadar çatladı şimdi bakamıyorum doğum yaptım bu arada çok kötü