AysUysal babymom_8 ahh olmaz mı heycan korku telaş hepsi var 🤗 kız isimi arıyorum eşim Umay istiyor etrafta herkes tanrıyms anlamı diyor ben umaydan vazgeçtim eşim triplerde tamam senn dedigin olsun dio smdi bulamıyorum bı düzgün isim 😄
Pamukbebegimm babymom_8 >!!< Bende şöyle geleyim 😂 heyecan çok yok 5 yaşındaki oğlumun peşinde koşmaktan 😂 ara ara kalp atışı gibi pıt pıt vurduğunu hissediyorum cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var 🥰
babymom_8 AysUysal Benimde öyle bütün duygular birbirine girdi. Arkadaşımın da ikizleri var Umay ve Miray adında güzel isim. Hayırlı kolay doğumlarınız olsun inşallah isim bir şekilde koyuluyor 😅😅
AysUysal babymom_8 aminnn , siz ve tüm annelerimize inşallah sağlıcakla kavusalim inşallah yavrularmza
babymom_8 Pamukbebegimm Benimde ilk gebeliğim tüm duygular tavan hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🤲🤲👶
DamLa_s 22+0 günler git gide azalıyor heyecan basıyor 🤭 ikili rakamlara geçsekte artık kavuşsam bebeğime 🥹
babymom_8 Busraferdi7 Hayırlı olsun benimde oğlum olacak inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🤲