Gzeo6 Merhaba arkadaslar, 16 haftalik olduk biz bugun. En son 13 haftalikken doktor kontrolunde 3 kilo verdiyimi ogrendim. Herkez aliyor ben veriyorum anliyamadim. Suandada hic bir sekilde istahim olmiyor yemek yiyemiyorum gerekmesi gibi beslenemiyorum. Bebegim icin endiseleniyorum. Yemek istiyorum ama yiyemiyorum😒. Bunu yasayanlar varmi acaba aranizda ??
Ebalp Gzeo6 benimde hamileligimin basindan beri bulantilarim oldugu icin beslenemiyordum 6 kilo vermistim hatta 14 15 haftadan sonra dogru duzgun yemeye basladim canim suanda 24+2 yim
MelisHayal Gzeo6 ben böyle ydim 23 haftadayim hala böyleyim bebek büyüyor merak etmeyin 😁 zorluğu bize 😙
Gzeo6 Ebalp benim vazla bulantilarim yok aserme durumuda hic yok simdilik 16 hafta oldu duzelir diyediye ama yok.. saat oglen 3/4 anca kahvaltimi yapiyorum boyle cokk acikinca biseyler yiye biliyorum yoksa gecmiyo bugazimdan
Ebalp Gzeo6 kahvalti icin 3 4 cok gecc canin istemesede biseyler yemeye calis yedikte yiyesin gelir zaten
Gzeo6 Ebalp deniyorum ama😞 bi iki gun zorlada olsa yiyorum sonra geri basa doniyorum.. bence yanlizliktn, olabilirmi acaba Yanliz olduyumdan istahta yok yiyesimde gelmiyo.. buraya yazinca sanki bi an kendimle uzlesir gibi oldum😓
Asibayan Gzeo6 bir film dizi o tarz bıseyler acıp karsısında kendını unutup yemeye calıs 😀 biz yemek saatlerinde eşim karsıma oturuyor beni konusturuyor ben o sekılde yiyorum yoksa baska türlü hic canım istemiyor🤔
Gzeo6 Asibayan hahaha bende oyleyim dizi/film okadar baktim bakacak bisey kalmadi kendime hint dizileri ariyorum simdi hahaha
deletenmom1841 Gzeo6 synen canım bende bulantı kusma falanda yok. 2 kilo almıştm onlarda gitti 🤷♀️🤦🏻♀️
Gzeo6 deletenmom1841 rabbim bize yardimci olsunn canimm, evlatlatimiz iyi saglikli olsunda 20 kilo versekte fark etmez 😇😇
Melekturkann Bende de aynı durum söz konusu ben 10+5ten gidiyoruz. Bazı günler iştahım oluyor bazı günler yok benimde içinde korkular var ama insan kendini zorlayamıyorda çünkü yendiği gibi tekrar dışarı,Allah'a şükür kusmam yok şimdiye dek 4 5 kere ama oda gebelik kusması değil. Ben kokulara karşı çok ama çok hassaslaştım en ufak bir kötü kokudan mahfoluyorum herşey dahil buna özellikle yemeklerden işte,rabbim yardımcımız olsun elbette ilerleyen zamanlarda herşey yoluna girecek. Yemek yiyemiyorsanız meyveye ağırlık verin ben hep meyve yiyorum yemekten çok ve bol bol su içmeye özen gösterin,herşey onlar için☺️👼🏻
Gzeo6 Melekturkann ayneen benimde oyle geciyor. Dediyin gibi canim rabbim yardimcimiz olsun insallah.