Ikra73 Bugün hastaneye gittim 36 hafta 2 günlük gebeyim doktor pazartesi günü için sezeryan günü ayarladı ama bebeğin kilosunun da az olduğunu söyledi ama hiç bir ağrım da yok neden bu kdr erkene aldı günü sizce erken değil mi ya bu arada 3. Sezeryanım
Derya_gumus Ikra73 bencede erken en azinda 38 haftadan sonra sezaryene aliniyor benim bildiğim dr neden sormadiniz ki niye bu kadar erken almak istiyor diye
Zeyzey_12 Ikra73 ben acil olarak 37 de sezeryan oldum küveze girmedi ama planlı sezeryan için erken bencede anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi 😌
AysuL Ikra73 Arkadaşım dün 37+3tü kilo alımı durduğundan sezaryen oldu hiçbir problemi yok çocuğun kilosu 3200. Ben 40+2de doğum yaptım kilosu 3240tı. Bazen sezaryenle alınması erkenden daha sağlıklı olabiliyor
Zeynepp054 Birmeleginannesi32 Bende 36.haftadayım 37de alalım diyor doktorum gelişimi durmak üzereymiş yani biraz gerilik var. Acaba dahamı iyi oluyor 37.haftada dediğiniz gibi küveze girermi ki?
Birmeleginannesi32 Zeynepp054 benim bebeğim kilo almıyordu 37 +5 te 2600 doğdu doktorum başlattı doğumu eşi yaşlanmştı bebeğimin küveze falan girmedi ve çok çabuk toparladı doktorunuz istiyorsa hiç karşı çıkmayın dışarda daha güzel kilo alıyorlar
Zeynepp054 Birmeleginannesi32 Doktorum öyle diyor zaten bir kaç haftadır ama ben alır belki diye istemiyordum artık 36.haftadayım çokta yapacak birşeyim kalmadı 37de sezeryan yapmak istiyor. Sizin normalmi başlattılar? Benim için hiç normal lafı etmiyor
Birmeleginannesi32 Zeynepp054 evet bir cm açıklıkla suni sancıyla yaptım açıklık bir cm varsa çatı falan müsaitse yapabilirsiniz bence bu arada kilosu kaç bebeğinizin
Birmeleginannesi32 Zeynepp054 bence tabi ki sorun kilosu da iyi benim doğum raporuna 2600 yazmışlar ama o kadar bile yoktu bebeğim ama çok şükür emzirerek çok güzel kilo aldı
Zeynepp054 Birmeleginannesi32 Sanırım doktorum uğraşmak istemiyor o yüzden normal hiç demedi kaç haftadır sezeryan diyor 🥺 inşallah bende emzirebilirim sizin gibi toparlanır küveze girmeden 🙏🏻
Birmeleginannesi32 Zeynepp054 inşallah allah yardımcınız olsun belki bebek kanala falan inmemiştir ondan öyle diyordur benimki hep aşağıdaydı ama siz yine de bi sorun
Ayse3324 Ikra73 normalde 38 den önce acil bi durum yoksa almıyorlar ama bi sorun isterseniz belki bi bildiği vardır
Ikra73 Ayse3324 hiç bir sorun yok dedi nstye de girdim gayet normal çıktı sadece 3.ncü sezryan olduğu için beklemeye gerek duymadığını söyledi