Democann Sobb Benim 11. Haftada başladı bulantım ara ara oluyo çok fazla yok şükür cinsiyeti öğrendiniz mi
Sobb piiremsesinannesiii amin piiremsesinannesiii amin inşallah sağlıkla.kucagimiza almayı nasip etsin Allah im
Democann Sobb Biz de yeni öğrendik oğlum olacak Allah nasip ederse😊 Ama net söylemedi doktor büyük ihtimal dedi ayrıntılı ultrasonda netleşir heralde
semanur0456 Sobb ay bana da 12. Haftada erkeğe benziyo dedi 🫢 gel öğrenince birbirmize yazalım burdan😂😂 bakalım net olan ne ❤️
Sobb semanur0456 olur tabi ben hafta içi gideceğim burdan yazalım 12. Haftada gerçekliği varmı aceba 🙂
semanur0456 Sobb tamam canım belki bende gidersem bu hafta içi yazarım burdan 😁🌸 ilk öğrenen yazsın. Gönlümüzce olsun herşey 🤲🏼
Merrose Sobb ikizlere gebeyim şiddetli baş agrısı çekiyorum kolay kolay geçmiyor yataktan çıkmıyorum🙄 karnımın üst kısmına doğru agrılar gidip geliyor. Bu şikayetleri yaşayan varmı 😔
semanur0456 Sobb benimkide cinsiyeti erkek canım ❤️ 12. Haftada söylemişti doktorumuz doğruluk payı varmış demekki😄