Merhaba kizlar oncelikle konuyu bilmek icin sona kadar okursaniz sevinirim.Kızlar ya bugün ikili test icin doktorda oldum.Kendi doktoruma degil baska biryere gitdim.Bilen bilir atdim fotusunu 1 gun once 4d cekimle 12 haftalik bebegime kiz dendi bacak arasi bombosduu zaten burda paylasimda etdim kimse erkek demedi herkes kiz yazdi simdi tekrar siyah beyaz goto aticam lutfen tahmin yazin.Simdi bugün gitdim doktora doktor yaparken valla ben ginekoloq degilim ama bence erkek benzetdim dedi.Bende 4d fotosunu gosterdim 1 gecede pipi cikmaz zaten oylesine dedimm tedirginlesme hemen dedi orda iki düz cizgi gordu bacak arasinda sonra o labio yani vajina dudaklarinin cizgisi buyuk ihtimal cunku erkek bebekde iki buyuk afedersin birde uzun bisi olur yani3tane gozukur dedi.Kiz ya dedi ama oyle dese bile benim kafama takildi tabi kendi doktoruma atdim oda bir foto atdi aynen dediki o iki cizgi labio cizgisi bebek kucuk gozukuyo o yuzden biraz buyunce orasi dolucak goze carpmicak erkek bebekde su haftada pipi net gorulur dedi bir foto atdi.Bende o fotoyu simdi buraya aticam lutfen sizde bir bakin erkekde ve kizda olmasi gereken organ ve asagidakide benim bebenin bacak fotosu ayni kizdaki gibi 2 cizgi var pipi yok sizde bir yorum yaparmisiniz lutfen.Doktorum nuba gorede kizndedi erkekde pipi yukarida olur sendekinde dumduz dedi🤦ama kafam karisdi ya