Nurfatma1 Ozgee123 İnan öyle yapıyorum Allah affetsin baya geç alıyorum yapmadığım hiç bişe kalmadı heralde
Denos BurcumEmrem Evet akrabam 2 ay kullandı Sonra başka tedaviye geçmek için doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi Ayrı bir mutluluk ve mfk ile
Sinemmmun Nurfatma1 Canım instagram da doktor bey var Doktor MFK diye eş paketi ilaçlarını kullanın cok fazla insan o dogal takviyelerle tüp bebek yaptırmaktan kurtulmuş belli mi olur 🙂Allah en yakın zamanda size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Nurfatma1 Sinemmmun bazen ticarete dönüştürmüş diyorum ama hamile kalanları duyunca umudum da artıyor. Amiin ya inşallah çok teşekkür ederim ☺️
BurcumEmrem Nurfatma1 bir arkadasm için araştırma yapıyoruz ona da tüp bebek demişler de ama bu mfk ürünlerini duyunca acaba mi dedik sizce kullanılmalı mıdır
Denos BurcumEmrem Erkekte yada kadında herhangi bir sorun yoksa bence denenir Ama varsa onu doktor bilir kuzum Hayırlısı olsun ben çevreden biliyorum şahsen denemedim Ama evlat söz konusuysa herşey denenir 🦋🧿
Nurfatma1 Kadriye28 benim femera da 2. Ayım ama hiç ümidim yok ama inşallah yanılıyorumdur 🙏 amin inşallah canım 😊
BurcumEmrem Denos hmmm sorun var ise etkili olmayabilir yani dimi, yami onlara da tüp bebek tavsiye edildiğine göre bir sorun vardır muhtemelen ama baktım doğal bir ürün ya belki takviye edici özelliği falan vardır
arirangg Nurfatma1 Bende yumurtlama problemi vardı. Beslenmeni değiştirdim ve faydasını gördüm. Şekeri neredeyse tamamen bıraktım. Birkaç ay arı sütü, arı poleni, avokado yedim. Avokado hala düzenli tüketiyorum. Yumurtlama düzene girince hamile kaldım.
Nurfatma1 arirangg bende arı sürü propolis polen karışımı yiyorum ama şekere dikkat etmemiştim bu ay dikkat etmeye çalışcam inşallah
Kadriye28 Nurfatma1 yanilirsin inşallah canım ben adet olmayı bekledim ama olamadim 4. Günü baktım ki gebetmisim 1 aylık
aybarsaybuke Nurfatma1 bende femera kullandım olmadı pazar adet günüm inşallah gecizmezde bi an önce doktora giderim. Bende 1 kere daha femerayı denemek istiyorum
Nurfatma1 BurcumEmrem yumurtalama problemi olanlara veriliyor canım benim yumurtalarım istenen boyuta gelmiyordu doktor femera ilacını verdi
arirangg Nurfatma1 Canım şekeri tamamen bırakmaya çalış. Doktor şöyle demişti. “Yumurtalıkların dn büyük düşmanı şekerdir.” Bir de canım kuruyemişleri mutlaka çiğ al. Keçiboynuzu özü de tüket. Şifa olur inşallah.
Damla Nurfatma1 ilk başta bunu takıntı etmemenizi öneririm bebek olsun diye birlikte olmak ve sadece buna adapte olmak sizi etkiliyor olabilir , bizde 1 yıl denedik ne zaman ki saldım artık Allaha bıraktım o ay hamile kaldım beklemiyordum bile gebelik çok şükür Rabbım nasip etti 🙏🏻
Nurfatma1 Damla ben çok takıntı haline getirdim kafaya takmamaya çalışıyorum ama aylar geçtikçe çok daha üzülüyorum
Nurfatma1 Tarikipek bi çok kez hormon tahlili yaptırdım çok şükür hiç bişe çıkmadı sanırım benimki stresten oluyor
BurcumEmrem Erkekte bir sorun olup hamile kalanlar olmuş mu acaba duyduğunuz bildiğiniz birseyler var mı yardımcı olablr misinz bir arkadaşım için tavsiyeler arıyorum çok üzülüyor yardımcı olablr misinz bildigin birseyler var ise
Nurfatma1 BurcumEmrem keçiboynuzu özü ve arı sütü, poleni bide propolis karışımından başka bişe bilmiyorum maalesef