11115 Kızlar 32 haftalık hamileyim, kahve istiyor canım, ama hiç içmiyorum, dün içdim, acaba siz içiyomusuzun, her günmü içiyosunuz?
Eylulmom_ 11115 ben ilk aylar tiksinmiştim içemedim ama sonra son aylara doğru tiksintim geçmişti ve hergün 1 tane içiyordum
HayriyeHnm 11115 Valla canım benim pek aklıma gelmiyor 14 haftalık hamileyim 2 kere belki içtim , aslında hamile olmadan önce kahvesiz yaşayamiyordum ama şimdi bu soğudum ya
Pamukbebegimm 11115 doktorum günde iki fincan filtre kahve veya türk kahvesi icebilecegimi söylemişti bana
Lunaaa92 11115 benim doktorum günde 1 fincan Türk kahvesi içebilirsin sadece demişti ama yine de yarım ölçek yapıyorum, canım çok çok filtre kahve isterse onu da az kahveli Türk kahvesi fincanıyla içiyorum yani benim kişisel tercihim bişiy olur veya olmaz diyemem
1erkekkannesiiii 11115 günde 1 fincan içebilirsin canım 🌸 Ben içiyorum doktorum izin verdiği için çok şükür sıkıntı yaşamadım bazılarında kabız yapmış sanırım. Rahatsız etmiyorsa seviyorsanız için
Ozgeomur 11115 4. Ayına kadar içmemiştim kesildim birden çaydan kahveden. Ama şimdi 6. Ayımda günde 2 bardak çay 1-2 fincan kahve içiyorum duramıyorum artık
Aslihanfs Her gün bir tane içerim, bazen gece bile eşimle ikinciyi içiyorum ilk bebeğimde de aynıydım sorun etmiyorum bi zararını görmedim