Selma_yildiz Merhabalar hanımlar 39 haftalık olduk bugün ve hâlâ ne kasılma var. Ne sancı suni sancıyla doğum yaparım diye aklım çıkıyo tek fark bu hafta gece uykusu asla yok nefes darlığı ve karnımın içi ağrıyo benim gibi olanlar 39 haftadan sonra nasıl oldunuz
Canan_0202 Selma_yildiz 39+0 bende aynı durumdayım üçincü çocuğum üstelik ilk zamanlar erken doğum riskim vardı şimdi de gelmek bilmiyor nazlı kızım alttan muane oldunuz mu acaba o tetikler diyolar
Duruyzc Selma_yildiz bende tam 39+0 beklemedeyim tık yok 😑 carsamba gunune kadar, suni sancı almak isemiyorum ins kendi sancım gelir
Mmediha Selma_yildiz benim 39+3 de başladı o güne kadar hiç bir belirti yoktu. Doktorum bi sıkıntı bi tehlike olmadığı sürece 42 ye kadar kendi sancımı bekleyeceğimizi söylemişti. 40 olur olmaz suni sancı almayın derim
Kiwi12 Selma_yildiz kızda bnde bir thrlu doguramamistim 42 haftalikta doğdu korkularınız dillendirmeyin iyiyi güzeli düşünün fikrimiz neyse zikrimizde o oluyor
Selma_yildiz Canan_0202 hiç alttan muane olmadım haftada 1 kontrole çağırıyo doktorum yarın yine gidicem bakalım ne diyecek gece uykuları haram oldu asla uyku yok kaburgama baskı yapıyo bebeğim artık doğurmak istiyorum Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın isteyene de nasip etsin amin🤲
Dkblz Benim her gece nerdeyse adet ağrısı gibi karnım ağrıyor bu normal mi sizce ? 36+3 haftadayım şuan
Canan_0202 Selma_yildiz amin inşallah bende bu gün gittim ilk defa alttan muane oldum sadece yumuşama var dedi doktor önümüzdeki hafta ya salı günü kadar bekleriz yoksa suni ile alacaklar ama inşallah ona gerek kalmadan kendi gelir
Selma_yildiz Canan_0202 sana tavsiyem eğer bebeğinin durumu iyiyse suyu gelişimi falan iyiyse 41e kadar bekle canım artık son çare suni sancıya yönel yine 2 günde 1 git kontrole 39dan sonra 2 günde 1 çağırıyolar zaten
Canan_0202 Selma_yildiz aslında doktorum 40 bekleyelim ondan sonra alırız dedi kendi olmazsa tabi ama benim annem bu ayın 24 umreye gidecek nasipse inşallah bende o yüzden biraz acele ediyorum olsun istiyorum annem gitmeden önce bunun dışında da doktor 40 dan sonra riskli olabiliyor dedi yani bilmiyorum kafam çorba en çok da annem için istedim Bi iki gün önce olmasını ama bakalım nasip ne zamana