merve211 cerenveminigi şehir Hastanesinde perinatalog Ümran hanıma yaptırdım 15-20 dk sordu gayet ilgili ve alakalıydı
heleninannesi06 cerenveminigi Hakan Kalaycı tek geçerim ben gittiğimde 600du sanırım ama şuan ne olmuştur bilmiyorum
Seda47_ cerenveminigi valla bende hakan kalayciya gidiyorum ziyapaşada da çok memnunum şuan muayene ücreti 700 tl
MMelissaaa- heleninannesi06 hakan beye bende gideceğim Salı günü. Renkli ultrasonla mı bakıyor siyah beyaz mı. Bide gitmeden önce bir şey yaptınız mı bebeğin hareketli olması için
damii Ebru tarıma yaptırdım çok ilgiliydi yarım saatten fazla ilgilendi diğer doktorlara göre biraz fazla muayene ücreti ama verdiğine değiyor emin olabilirsin
heleninannesi06 cerenveminigi 40 dk kadar sürüyor ama gerçekten en ince ayrıntısına kadar bakıyor ve inanılmaz iyi bir doktor
Babybaby12 MMelissaaa- hakan kalaycıda mi yaptırdınız detaylı ultrasyonu kaç dk sürdü renkli miydi ultrasyon
merve211 Birmelekanfnesii normal kadın doğum doktoruna gittim yeşil alan açtı perinatalog için direk randevu alınmıyor yeşil alan lazım sonra mhrs yada 182 arayıp alıyorsunuz
cerenveminigi Babybaby12 bizimki yarım saat surdu bebiş hareketliydi her yerini gösterdi ama bir arkadaşım benden sonra gitti göstermediğinde biraz yürü gel falan demiş uzun sürmüş onunki ultrason siyah beyazdi tüm detaylarıyla herşeyi açıkladı Hakan bey
MMelissaaa- Babybaby12 25 dakika sürdü bizimki gösterdi direk oyalanmadık. Renkli değildi siyah beyazdı yinr ama çok detaylı baktı iyi bir doktor memnun kaldık