Yeso59 Kızlar sizdede aynı durum oluyor mu azcık birşey yesem midem aşırı rahatsız oluyor nefes nefese kalıyorum çok zorluyor beni nasıl başa çıkabilirim acaba bu durumla
Civciv08 Yeso59 malesef başa cıkılcak hic bi yolu yok ilac bile fayda etmiyo mide yanması ta başa vuruyo
280322- Yeso59 gaviscon şurup içiyorum günde 3 4 tatlı kaşığı hiç yoktan iyidir birde prilam 2 adet uyumadan 35+4 haftalık. Ben 3 aydır falan kullaniyorum daha da kullanırım gibi
Yeso59 280322- ben ilk 3 ay gavisconsuz gezemiyordum sonra rahatladı midem hiç kullanmadım ama 1 haftadır aşırı kötüyüm baslasammi acaba bilemedim
280322- Yeso59 valla ben hiç bırakamadım bırakmak da istemiyorum hiç geçmedi sakıncalı olsa önermezler bence
Hicret12 Ozellikle geceleri oluyor nefes catliycam 35 haftaligim. Geceleri iki yastik ust uste koy oyle yat ve nefes egzersizleri yap gun icinde gece uyumadan
mertveannesi2211 Yeso59 39+3 um iki gündür yanmasından mafoldum yaa bogazima kadar yanıyor cayır cayır
esmasade Yeso59 aynı durum bende de var maalesef mide yanmasına sade soda iyi geliyor canım bu arada günde bir tane içebilirsin benim mide yanmama çok iyi geldi gerisi içinde hepimizin allah yardımcısı olsun çare yok şuanlık 😔
Yeso59 esmasade amin inşallah cnm havalar sıcakken çok içiyordum canım sodada şuan bayadır içmiyorum.yine baslayim bari mide yanmasindan duramıyorum