SaHil_Hayat Kızlar 12. Hafta dayım ve çok ağırlaştım yatakdan dönerken zorlanıyorum kalkarken zorlanıyorum normal mi bu daha erken değil mi 😂 🥺
Mine_01 SaHil_Hayat vallahi canim erken bu dediklerin için, şimdiden böyleyse son zamanlarinda naparsin bilemiyorum🤣🤭
prensesinannesi94 SaHil_Hayat ben 17.haftamdayım bende böyleyim gece uyuyamıyorum dönerken zorlanıyorum bi anda kalkamıyorum 😬 gerçekten şimdiden böyleysek Allah yardımcımız olsun 🙏😅
Papatyaa_01 SaHil_Hayat evet benimde öyleydi hala öyle yani eskisi gibi fır fır dönemiyorum bende kendi kendime erken diyorum ama bilemiyorum şuan 19+4üm :)
SaHil_Hayat Mine_01 canım hiç kilo almadım daha karnım çıktı belli oluyor gece bacak ağrım yatak da dönerken karnımda ağrı oluyor yani aslında böyle geriliyor mu acaba
SaHil_Hayat HayriyeHnm tatlım şey diye düşünüyorum acaba karnım gerildiği için mi oluyor ağrı hissediyorum çünkü
SaHil_Hayat prensesinannesi94 canım genel de çok ağrım oluyor akşamları acaba geriliyor diye mi o yüzden mi
Mine_01 SaHil_Hayat karnında genişliyor olabilir çocukta kendine alan hazirliyor aslinda, ama yinede biraz erken canim
prensesinannesi94 SaHil_Hayat benim ağrım olmuyor ama karnım çıkmaya başladı baya bende ağırlık yaptığını düşünüyorum
SaHil_Hayat prensesinannesi94 benim arkadaşım da aynı sıkıntıları çekiyor ama bana tuhaf geliyor ben hiç kilo almadım şuana kadar ve karnım çıkıyor gerildiği için galiba
HayriyeHnm SaHil_Hayat 14+1 im canım benim henüz göbeğim falan çikmadi yani senin belli oluyor mu karnın ?
SaHil_Hayat HayriyeHnm evet benim çıktı belli oluyor pantolonlarımı taytlarımı giyemiyorum çok zorluyor karnımı
anakuzusuu Yeniannis_ sata göre 12+3um ben de geçen hafta gittiğimde bebiş 3 gun ilerde idi sanırım şuan 12+6. Sol kasik ağrısı ve bacak ağrısı bende de var. Hatta şuan bile kasigim çok ağrıyor sanırım suyu az tüketiyorum 😬
Papatyaa_01 SaHil_Hayat hiç bilmiyorum ki valla bende aslında ağrı sızı olmuyor ama dönerken karnımın içinde bi ağırlık olduğu belli yani, yatakdan kalkarken bazen unutuyorum hızlı kalkıyorum o zaman karnımda acı hissediyorum geri hemen geçiyor felan :)
Yeniannis_ anakuzusuu her wcye gittiğimde vücut suyumu kontrol etmekten bıktım yahu 1 günde 5 lt bitiriyorum paronayak oldum iyice😂
anakuzusuu Yeniannis_ 5 lt de fazla olabilir canım sen yine dikkatli tüket suyu bile, ne güzel icebiliyorsun masallah ben suyu bile çıkarıyorum 😢