Milkshaker femme canım ben 5 hastalıkken gittim kese görünmedi 1 hafta sonra tekrar gittim kese göründü fakat tüplere yakındı 1 hafta sonra yine gittim bu sefer 2 kese göründü ama içi boştu keselerin sonra kürtaj oldum.
femme Milkshaker cok gecmıs olsun , herseyın hayırlısı ben bugun vajınadan gördum 4+2 olarak cok sukur
KeremikoBayky femme normal canım banada alttan baktılar. Betam 130 du karından kese görünmedi alttan göründü. Git gör rahatlarsın
femme KeremikoBayky ayy gordum bugun kan da verdım :) 1956 cıktı vajınadan baktı doktorum :) 4+2 olmusuz :)
KeremikoBayky femme maşlllhhh önünde harika bir süreç var her yaşadığının keyfini çıkar ve bunun çok kısa bir süreç olduğunu unutma
femme Likayolcusu yok 3 hafta sonra gel kalp atışına bakalim bebeğe bakalim dedi bende 1 ay sonra gidicdm
Aysinvebebito femme bence acele etmeye gerek yok kan sonucuna göre gidin. Ya da bı iki hafta daha bekleyip keseyi görmeye gidin
femme Aysinvebebito valla dün vajınadan bakılmasına ızın verdım , kan sonucum 1956 cıktı cok sukur 4+3 olduk bugun keseyıde görduk :)