Mhande Basakkrtl10 Kuzum doktor ilaç filan yazmıştır onları aksatma bol bol uzan ihtiyaç dışında kalkma hiç Rabbım evlatlarımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🤲🏻🤲🏻
Basakkrtl10 Mhande teşekkür ederim evet progestan verdi onu kullanıyorum 2 ayi hayirlisiyla atlasam daha iyi our insallah 🙏
SinemCats Mhande ilk gebeligimde 10 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum simdi 2.gebeligim 36+4deyim simdiye kadar sorun yoktu ama 2haftadir kilosunda düşükluk var sadece onun disinda bir problem yok
Mhande SinemCats Haftası çok şükür iyiymiş kuzum insaAllah sağ salim kucağına alirsin bebisini 🤲🏻❤️❤️😍❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mhande Aslhn2101 Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin insaAllah bebegim insaAllah bende de hersey yolunda gider ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sema_tas4 Mhande Şubat ayında düşüğüm olmuştu kalp atışını vs. duymamıştık henüz. Mayısta tekrar hamile kaldım şuan 28 haftalığız çok şükür🤍
Zehracerrah Mhande ilki düşük oldu sonrasında kürtaj yapıldı 6 ay sonra tekrar hamile kaldım 28 haftalık çok şükür sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bütün hamileler
Mhande Zehracerrah Rabbım insaAllah bebislerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insaAllah Amin kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
Senanur567 Mhande ilki kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi 6 aylık olduk ogluşumla herşey yolunda çok şükür ❣️
Tinasu Mhande benimde sağlıksız gebelik olmuştu geçen sene şimdi 31+1 günlük 🤍🧿 çoğu kişinin ilk gebeliğinde düşük oluyo korkma hiç
Mhande Tinasu Rabbım insaAllah bu kez bize bağışlar kuzum bebisini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle insaAllah 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Mihra09 Mhande benimde ilk gebeliğim de down sendromu dendi ve gebeliği sonlandirdilar kürtaj oldum şuan 2.ye hamileyim 35 haftalık şuan herşey yolunda gözüküyor