Gezgin01 Ftmysnn bende bekleyeyim burda bende de ne sancı var ne kasılma ama.bugun Kasık bölgemde ağrı var ve kasogimi sanki böyle aşağı çekiyorlar ağrıyor
Sherry Ftmysnn benim değil ama yakın arkadaşım 42. Haftaya giriyordu artık hiç bir belirti yoktu ne sancı ne su.. dr gün verdi, suni sancı verip suyunu patlattılar 2-3 saat sancı 20 dk doğum sürdü. Dikişli oldu ama genel olarak 2.5-3 saatte bebişi kucağına aldı.
Nur_sima Ftmysnn 8 yaşındaki kızımı suni sancıyla doğurdum hiç bir ağrım yoktu sabah 9 da suni sancı vermeye başladılar sancılarım ve açılmam başladı saat 3 de doğurdum 🥰
Tunahan_rumeysa16 Ben 3 yıl önce oğluma doğum yaptım. Suyum gelmemişti sancimda yok dencek kadar az di 40. Haftamda idim acile gittim nts ufak tefek şancı çıktığı için doğum haneye aldılar saat gece 11 kadar orada bekledim geldiler gittiler muayene ettiler alttan… dr suyumu patlattı suni şancı verdiler bir bir buçuk saat şancı çektikten sonra çatala cikmsitim doğumum kolay geçti ama sonrası… kanamam durmadı bayıldım ondan sonra ayıldım ve komple bayıltıp diktiler birsürü kan takviyesi yaptılar 5 gün hastanede kaldıktan sonra çıktım eve sonrasında da zor toparladım 1 ay. 17 yasimda doğum yapmsitim bu arada 😶 suan 30.+6 ym insllah ayni seyleri yasamam 🤲💙
Ftmysnn Sherry çok korkuyorum da benimde haftaya kadar gelmezse öyle olacak hiç bir velirti yok suni çok zor diyolar
Ftmysnn Nur_sima çok zor muydu ben çok korkuyorum bende de açılma yumuşama nst de sancı hiç bişi yok 40 haftayı da gectim
Nur_sima Ftmysnn biraz ağrı çekiyorsunuz ama dayanılmayacak gibi değil sonucunda miss kokulu yavrunuza kavuştuğunuzda hepsi geçiyor hiç korkmayın Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib eylesin inşallah 🤲🏻
Sevill6560 Ben de 40+4 üm.sancı vs hiçbir şey yok .Muhtemelen pazartesi suni sancı verilecek .İlk doğumum suni sancıyla olmustu çok zordu ,şimdi yine aynı şeyleri yaşayacak olmak ürkütüyor ama yapacak bir sey yok 😅