Selam kızlar 22 haftalık hamileyim Özel sular akademi hastanesinde Önder beye gidiyorum 2018 de kızımın takibiyle tanımıştım çok ilgili,bilgili ve beyefendi bir doktor gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim geçtiğimiz gün detaylı ultrason için gittik ve farklı bir doktor bakıyor bildiğiniz gibi doktorun adını net hatırlamıyorum ama erkek bir doktor bildiğim kadarıyla en az 20-25 dk süren detaylı ultrason sadece 10 dakika sürdü baktıkça iyi göründüğünü söyledi parmaklarına sıra gelince bir sorun var mı diye sorduğumda 4 yada 6 tane olsa aldıracak mısın daha önemli şeyler var dedi bende hayır tabiki de aldırmayacağım dedim bebeğim erkek pipisini vs gösterdi ama tek tek testislerine falan bakıp bilgilendirmedi kısa kısa konuşup baştan savma yaptı anlayacağınız tam dışarı çıkıp soru soracaktım odadan çıkıp gitmiş o kadar sinirlendim ki anlatamam ekstra detaylı ultrason ücreti ödüyoruz sanki devlet hastanesi gibi baştan savma bakıp yolluyor gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa bilgisi olsun böyle olacağını bilsem gidip farklı bi hastanede yaptırıp Önder beye sonuçları getirirdim gidipte memnun kalan var mı yada benim gibi baştan savma yapılan arkadaşlar ?